0 flessen

Zakelijke bier bestellen bij MooiBier.nl

Heb je een horeca onderneming en ben je het zat om vast te zitten aan de standaard bieren die de grote brouwerijen leveren? Met ons bier kun je jezelf onderscheiden van je concurrenten. Wij leveren 3.500 soorten speciaal bier, honderden soorten bierglazen, een unieke BierKaart en nog veel meer. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons en en laat je gasten kennis maken met de wereld van speciaalbier! 
 

Let op! De prijzen in de webshop zijn voor particulieren.
Voor zakelijke klanten hanteren wij andere prijzen en leverings


 

Stap 1 : Kies de bieren die je wilt bestellen

Wij bieden je persoonlijk advies over de bieren die passen bij jouw onderneming en gerechten die geserveerd worden.

Wil je liever zelf een menu samenstellen, kijk dan op onze site. Wij hebben op onze website momenteel 800 verschillende bieren staan. Deze zijn ook zakelijk te bestellen (ook als ze op "uitverkocht" staan). Meerdere van onze bieren kunnen wij daarnaast ook in fusten leveren. Mocht je dus graag speciaalbier op de tap hebben, laat het ons weten en dan gaan wij dit voor je regelen! Ben je op zoek naar een bepaald specifiek soort bier die niet op onze website staat, laat het ons dan weten. Wij gaan dan proberen het bier te vinden waar jij naar op zoek bent!  

 
Probepaketes bier

Stap 2 : Bestel een Proefpakket

Uiteraard wil je wel weten welke bieren je gaat aanbieden aan je gasten. We kunnen ons voorstellen dat je niet van al onze bieren weet hoe ze precies smaken, daarom bieden wij de mogelijkheid aan om een proefpakket te bestellen. 

Indien je hier interesse in hebt, sturen wij je een proefpakket van alle bieren die je voorafgaand aan je bestelling wilt proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste bieren besteld voordat je deze aanbiedt aan je gasten.
 
 

Stap 3 : Wij stellen een BierKaart voor je samen

Wij hebbben speciaal voor de horeca een bierkaart laten ontwerpen waar 8 verschillende bieren op passen. Met je eerste bestelling ontvang je (indien gewenst) een bierkaart met daarop jouw bierselectie. 

De foto's, teksten en prijzen worden aangepast in lijn met jouw keuze. Daarnaast zal op de voorkant van de bierkaart het logo van jouw horeca onderneming komen te staan. Hiermee benadruk je dat deze bierkaart specifiek voor jou bedrijf is samengesteld.  
 

Stap 4 : Kies de bijbehorende glazen

Natuurlijk wil je jouw nieuwe bieren schenken in een mooi bijbehorend glas om de ervaring helemaal compleet te maken. Daarom leveren wij voor de meeste bieren uit ons assortiment ook de bijbehorende glazen. Om het helemaal af te maken bieden wij ook de mogelijkheid om bierviltjes te bedrukken met het logo van je eigen horeca onderneming.   

Stap 5 : Bestel het bier

Zodra je weet welke bieren en glazen je wilt bestellen, maken wij een definitieve offerte voor je.  Ben je akkoord, dan gaan we de bieren zo snel mogelijk leveren op het moment dat het voor jou het beste uitkomt.
Daarna zullen de producten worden gefactureerd met een zakelijke factuur met daarop BTW. 
Is het bier op en wil je nieuw bier bestellen? Hiervoor kun je contact opnemen met jouw persoonlijke accountmanager die dit voor je in orde gaat maken!

 

Nog meer voordelen van MooiBier Zakelijk:

  • Wij kopen onze bieren in grote volumes in bij de brouwerijen, hierdoor kun jij het bier inkopen bij ons tegen zeer lage prijzen.
 
  • Wij stemmen het aanbod volledig af op jouw wensen. Je hebt geen afname verplichting bij ons en je kunt elk moment besluiten te assortiment aan te passen. Kortom, je bent volledig vrij om je eigen biermenu samen te stellen. 
 
Bij ons kun je bier bestellen in het volume wat bij jouw onderneming past. Dit betekent dus dat wij zowel grote als kleinere volumes leveren. Wij bieden momenteel de volgende mogelijkheden aan:r
  • Uniforme pallet (1 soort bier op 1 pallet)
  • Gecombineerde pallet (meerdere soorten bier op 1 pallet)
  • Mini pallet (meerdere soorten bier op 1 kleine pallet)
  • Dozen (per doos 1 soort bier)
 
  • Als bedrijf kun je het gehele bedrag achteraf betalen. Het gehele factuurbedrag dien je binnen 14 dagen na aflevering te betalen. Dit is wel zo gemakkelijk.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke accountmanager die volledig op de hoogte is van jouw onderneming. Kortom iemand die altijd voor je klaar staat. 
 

 

Contact


Contact met MooiBier.nl

Mocht je vragen hebben, kun je op onderstaande manieren contact met ons opnemen. Wij zullen proberen je vraag zo snel en goed als mogelijk te beantwoorden!
 

  - Email

zakelijk@mooibier.nl 


   - Telefoon

06 - 53342966

Bereikbaar op werkdagen 
tussen 9:00 – 17:00