0 flessen
Bierpakket Sneeuwwitje

Bierpakket Sneeuwwitje

Zo wit als sneeuw! Dit bierpakket bevat enkel blonde en witte bieren. In het totaal 6 blonde speciaalbieren waaronder de Witte Trappist van la Trappe.
Ideaal als cadeau of geschenk aan een liefhebber, vriend of familielid. Bij het versturen van dit pakket kan een persoonlijke boodschap meegegeven worden.

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

2 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Wit 5% 33cl

De Vedett Extra White is een fris troebel witbier, met een fruitige smaak van sinaasappel en een kruidigheid van koriander. Het koolzuur is sprankelend en zorgt voor een frisse tinteling op de tong. Een beter voorbeeld van een zomerse dorstlesser is moeilijk te vinden, en dit bier scoort dan ook altijd hoge ogen op de terrassen als de temperatuur omhoog gaat.

2 x Konig Ludwig Weissbier - 50cl

Kaltenberg Blond 6% 50cl

De Koning Ludwig heeft een subtieler banaan-aroma dan de meeste hefe weissbieren. De volle tarwesmaak, en de subtiele kruidnagelsmaak van de gist bepalen de smaak. Een romig mondgevoel dat toch fris is door het koolzuur zorgt voor een hoge mate van doordrinkbaarheid.

2 x Vedett - Extra Blond - 33cl

Duvel Moortgat Blond 5% 33cl

Deze pilsener heeft de optimistische naam "extra blond" meegekregen. Het is een fris bier, met een mooie licht-citrusachtige bitterheid die vrij lang blijft hangen. Het is een bier dat gemakkelijk wegdrinkt, en gooit al jaren hoge ogen als zomerse dorstlesser.

2 x Wittekerke - Wit - 25cl

De Brabandere Wit 5% 25cl

Wittekerke is een witbier in Belgische stijl, dus met een flinke kruidige koriandersmaak en een fruitigheid afkomstig van sinaasappelschillen. Het is een frisse, zomerse dorstlesser met een licht zoete smaak en een sprankelend mondgevoel. De afdronk is licht bitter, maar de kruidige zoetheid blijft ook lang hangen.

2 x Hoegaarden - Witbier - 30cl

Hoegaarden Wit 5% 30cl

Toen Piere Celis in de jaren 60 van de vorige eeuw begon met zijn Hoegaarden wit, konden weinig mensen vermoeden hoe groot het succes zou zijn. Het bier is inmiddels uitgegroeid tot een absolute trendsetter op het gebied van witbieren, en mag gerust gezien worden als d? standaard op het gebied van Belgisch witbier. De smaak is fris en kruidig, met veel koriander en sinaasappel, en weinig bitterheid. Een dorstlesser bij uitstek!

2 x Mongozo - Premium Pilsener - 33cl

Huyghe Blond 5% 33cl

De Mongoze premium pilsener is een mooie gouden pilsener met een mooie en volle schuimkraag. Bier is lekker doordrinkbaar, een echte dorstlesser.

Vergelijkbare pakketten: