0 flessen
uitverkocht
uitverkocht
Bierpakket Sneeuwwitje

Bierpakket Sneeuwwitje

Zo wit als sneeuw! Dit bierpakket bevat enkel blonde en witte bieren. In het totaal 6 blonde speciaalbieren waaronder de Witte Trappist van la Trappe.
Ideaal als cadeau of geschenk aan een liefhebber, vriend of familielid. Bij het versturen van dit pakket kan een persoonlijke boodschap meegegeven worden.

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

2 x Gulpener - Korenwolf - 30cl

Gulpener Wit 5% 30cl

Heerlijk verfrissend witbier. Mooi citrus-achtige bitterheid, flink kruidig (denk aan koriander) en een mooie volle tarwesmaak. De nasmaak is kruidig en doet denken aan kruidnagel. Heerlijk als dorstlesser in de zomer, maar kan eigenlijk altijd wel, bijvoorbeeld bij een licht visgerecht of een salade.

2 x Texels - Wit - 30cl

Texels Blond 5% 30cl

Dit bier gebaseerd op een Duitse Hefe Weizen kenmerkt zich door een milde en frisse smaak, met de nadruk op tarwe. Er is ook een citrussmaak waar te nemen, wat er voor zorgt dat dit bier qua smaak te plaatsen is tussen een Weizen en een Belgisch type witbier. Past goed bij een mild visgerecht of een zomerse salade. Een gemakkelijk doordrinkbaar bier, dat het met name op warme zonnige dagen goed zal doen.

2 x Weihenstephaner - Hefe Weizen - 50cl

Weihenstephan Wit 5% 50cl

Van de oudste brouwerij ter wereld komt dit uitmuntende weizenbier. Misschien wel een van de beste weizenbieren ter wereld.. De smaak is perfect in balans, met een volle tarwesmaak en een stevige banaan en kruidnagelsmaak van de typische weizengist. Het bier is zo zacht maar zo vol van smaak dat het een waar genot is om te drinken. Een must voor elke bierliefhebber.

2 x Steenbrugge - Wit - 25cl

Palm Wit 5% 25cl

De Steenbrugge wit is een moutig biertje met noten van witte wijn, kruiden, vanille en koriander. Vooral de vanille smaak houd sterk aan in de afdronk. Erg fris en zeer smakelijk.

2 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Wit 5% 33cl

De Vedett Extra White is een fris troebel witbier, met een fruitige smaak van sinaasappel en een kruidigheid van koriander. Het koolzuur is sprankelend en zorgt voor een frisse tinteling op de tong. Een beter voorbeeld van een zomerse dorstlesser is moeilijk te vinden, en dit bier scoort dan ook altijd hoge ogen op de terrassen als de temperatuur omhoog gaat.

2 x Konig Ludwig Weissbier - 50cl

Kaltenberg Blond 6% 50cl

De Koning Ludwig heeft een subtieler banaan-aroma dan de meeste hefe weissbieren. De volle tarwesmaak, en de subtiele kruidnagelsmaak van de gist bepalen de smaak. Een romig mondgevoel dat toch fris is door het koolzuur zorgt voor een hoge mate van doordrinkbaarheid.

Vergelijkbare pakketten: