0 flessen
uitverkocht
uitverkocht
Proefpakket Bier - Klein

Proefpakket Bier - Klein

Ben jij nieuw in de wereld van speciaalbier? Of wil je jezelf of juist iemand anders verassen? In dit bierpakket vind je 12 willekeurig verschillende speciaalbieren. Van bronde tot donkere en zoete- tot bittere bieren. Ideaal om eens te kijken welke bieren nu bij jouw passen, en welke niet. Uiteraad ook altijd leuk om te schenken aan een vriend(in) / collega of familielid. Tot slot kun je bij het bierpakket ook een persoonlijke boodschap meegeven. Deze wordt dan als klein briefje toegevoegd aan het bierpakket.

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Weihenstephaner - Vitus - 50cl

Weihenstephan Blond 7% 50cl

Een mooi bier dat de volle tarwesmaak van een weizen combineert met het gekarameliseerde en geroosterd-brood achtige van een bock. De banaan en kruidnagelsmaken van de gist komen mooi naar voren, en de nasmaak is lang en diep. Een mooi bier dat gemakkelijker wegdrinkt dan het alcoholpercentage doet vermoeden!

1 x Anderson Valley - Hop Ottin IPA - 35,5cl

Anderson Valley Brewing Company Donkerblond 7% 35cl

Pittige IPA die door de forse hoeveelheid hop een frisse, citrus en denne-achtige bitterheid heeft, die toch niet alle andere smaken wegdrukt. De lichte zoetheid van de mout geeft een milde karamelsmaak die enig tegenwicht geeft aan de hopbitterheid. De flinke hoeveelheid koolzuur geven het bier een prankelende frisheid. De nasmaak is droog, wat aanzienlijk bijdraagt aan de doordrinkbaarheid.

1 x St. Feuillien - Grand Cru - 33cl

St. Feuillien Blond 10% 33cl

Een robuust bier. Het stevige alcoholpercentage komt goed door in de smaak. Een subtiele frisse, citrus-achtige hopsmaak biedt tegenwicht aan de brood-/ koekjesachtige moutsmaak en de lichte caramelsmaak. Een fraaie fruitige nasmaak die doet denken aan banaan en ananas maakt de balans compleet. Een echte aanrader!

1 x Barbar - Honing - 33cl

Lefèbvre Donkerblond 8% 33cl

Een stevig blond bier met een frisse en kruidige smaak die doet denken aan sinaasappel en koriander. Een flinke kruidigheid van de gist geeft het bier nog wat extra pit. De zoetheid van de honing is duidelijk aanwezig in de smaak; maar zeker niet overheersend. Een lichte gras-achtige hopsmaak geeft het bier een kleine bitterheid. Al met al een bier met een stevige smaak; maar ook een frisheid die het goed doordrinkbaar maakt. Wel even opletten; want met 8;0% is het zeker geen pilsje!

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Donkerbruin 11% 33cl

Deze trappist is een echte klassieker. Het is een bier met vele lagen, die ook na vele keren drinken nog kan blijven verassen. De volle smaak heeft een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen, een lichte smaak van geroosterd brood, Een aangename zoetheid doet denken aan karamel, en de hopbitterheid die met name in de nasmaak naar boven komt brengt het geheel prachtig in balans. Een fantastisch en complex bier om langzaam van te genieten.

1 x Anchor - Porter - 35,5cl

Anchor Brewing Company Donkerbruin 6% 35cl

Dit bier heeft een prachtige volle smaak, met een stevige bitterheid van de geroosterde mout die opkomt na een milde zoetheid die doet denken aan karamel en chocolade. Het mondgevoel is zacht en romig, met precies genoeg koolzuur om het een zekere sprankeling mee te geven. Deze porter is er een die je zeker een keer moet proberen.

1 x Duvel - Tripel Hop - 33cl

Duvel Moortgat Blond 10% 33cl

Elk jaar brouwt Duvel een versie met drie in plaats van twee hopsoorten. De derde hopsoort wisselt elk jaar, waardoor er telkens een uniek limited-edition bier ontstaat. Een ding is echter elke jaar hetzelfde; door speciale brouwtechnieken zoals "dry hopping" wordt een bier verkregen met veel hop aroma's en een stevige bittere smaak. Een bier om elk jaar weer naar uit te kijken!

1 x Ranke - XX-Bitter - 33cl

De Ranke Blond 6% 33cl

Omschrijving: Dit bier met zijn bittere smaak is echt een bier voor de hopliefhebbers. Door gebruikmaking van een grote hoeveelheid verse hopbloemen van twee hopsoorten (Hallertau en Brewer's Gold) heeft dit bier een zeer bittere en grapefruit-achtige fruitige smaak. Het prikkelende koolzuur en de lange droge nasmaak geven dit bier een zeer verfrissend karakter.

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Wit 5% 33cl

De Vedett Extra White is een fris troebel witbier, met een fruitige smaak van sinaasappel en een kruidigheid van koriander. Het koolzuur is sprankelend en zorgt voor een frisse tinteling op de tong. Een beter voorbeeld van een zomerse dorstlesser is moeilijk te vinden, en dit bier scoort dan ook altijd hoge ogen op de terrassen als de temperatuur omhoog gaat.

1 x t IJ - Natte - 33cl

't IJ Bruin 7% 33cl

Belgische stijl dubbel, met een milde geroosterde smaak, en een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen. De namaak is licht bitter, en blijft lang aanhouden.

1 x Maximus - Stout 6 - 33cl

Maximus Donkerbruin 6% 33cl

De stout 6 is de lichte stout van brouwerij maximus. Het bier heeft een mooie bitterheid van geroosterde mout, koffie en pure chocolade. Een subtiele zoetheid die doet denken aan karamel komt lichtjes binnen. De nasmaak is bitter en complex. Een prachtig bier met een niet al te hoog alcoholperentage.

1 x Lindemans - Gueuze - 37,5cl

Lindemans Blond 5% 37cl

Dit is een zoet-zuur bier, met een smaak die doet denken aan balsamico azijn, kandijsuiker, honing, witte wijn en appelcider. Een behoorlijk complex bier, dat veel mider zuur is dan de meeste gueuze-bieren.? Bitterheid is in dit bier niet of nauwelijks waarneembaar.

Vergelijkbare pakketten: