0 flessen
Proefpakket Bier - Klein

Proefpakket Bier - Klein

Ben jij nieuw in de wereld van speciaalbier? Of wil je jezelf of juist iemand anders verassen? In dit bierpakket vind je 12 willekeurig verschillende speciaalbieren. Van bronde tot donkere en zoete- tot bittere bieren. Ideaal om eens te kijken welke bieren nu bij jouw passen, en welke niet. Uiteraad ook altijd leuk om te schenken aan een vriend(in) / collega of familielid. Tot slot kun je bij het bierpakket ook een persoonlijke boodschap meegeven. Deze wordt dan als klein briefje toegevoegd aan het bierpakket.

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Anderson Valley - Hop Ottin IPA - 35,5cl

Anderson Valley Brewing Company Donkerblond 7% 35cl

Pittige IPA die door de forse hoeveelheid hop een frisse, citrus en denne-achtige bitterheid heeft, die toch niet alle andere smaken wegdrukt. De lichte zoetheid van de mout geeft een milde karamelsmaak die enig tegenwicht geeft aan de hopbitterheid. De flinke hoeveelheid koolzuur geven het bier een prankelende frisheid. De nasmaak is droog, wat aanzienlijk bijdraagt aan de doordrinkbaarheid.

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Donkerbruin 11% 33cl

Deze trappist is een echte klassieker. Het is een bier met vele lagen, die ook na vele keren drinken nog kan blijven verassen. De volle smaak heeft een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen, een lichte smaak van geroosterd brood, Een aangename zoetheid doet denken aan karamel, en de hopbitterheid die met name in de nasmaak naar boven komt brengt het geheel prachtig in balans. Een fantastisch en complex bier om langzaam van te genieten.

1 x Anchor - Porter - 35,5cl

Anchor Brewing Company Donkerbruin 6% 35cl

Dit bier heeft een prachtige volle smaak, met een stevige bitterheid van de geroosterde mout die opkomt na een milde zoetheid die doet denken aan karamel en chocolade. Het mondgevoel is zacht en romig, met precies genoeg koolzuur om het een zekere sprankeling mee te geven. Deze porter is er een die je zeker een keer moet proberen.

1 x Duvel - Tripel Hop - 33cl

Duvel Moortgat Blond 10% 33cl

Elk jaar brouwt Duvel een versie met drie in plaats van twee hopsoorten. De derde hopsoort wisselt elk jaar, waardoor er telkens een uniek limited-edition bier ontstaat. Een ding is echter elke jaar hetzelfde; door speciale brouwtechnieken zoals "dry hopping" wordt een bier verkregen met veel hop aroma's en een stevige bittere smaak. Een bier om elk jaar weer naar uit te kijken!

1 x Ranke - XX-Bitter - 33cl

De Ranke Blond 6% 33cl

Omschrijving: Dit bier met zijn bittere smaak is echt een bier voor de hopliefhebbers. Door gebruikmaking van een grote hoeveelheid verse hopbloemen van twee hopsoorten (Hallertau en Brewer's Gold) heeft dit bier een zeer bittere en grapefruit-achtige fruitige smaak. Het prikkelende koolzuur en de lange droge nasmaak geven dit bier een zeer verfrissend karakter.

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Wit 5% 33cl

De Vedett Extra White is een fris troebel witbier, met een fruitige smaak van sinaasappel en een kruidigheid van koriander. Het koolzuur is sprankelend en zorgt voor een frisse tinteling op de tong. Een beter voorbeeld van een zomerse dorstlesser is moeilijk te vinden, en dit bier scoort dan ook altijd hoge ogen op de terrassen als de temperatuur omhoog gaat.

1 x t IJ - Natte - 33cl

't IJ Bruin 7% 33cl

Belgische stijl dubbel, met een milde geroosterde smaak, en een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen. De namaak is licht bitter, en blijft lang aanhouden.

1 x Maximus - Stout 6 - 33cl

Maximus Donkerbruin 6% 33cl

De stout 6 is de lichte stout van brouwerij maximus. Het bier heeft een mooie bitterheid van geroosterde mout, koffie en pure chocolade. Een subtiele zoetheid die doet denken aan karamel komt lichtjes binnen. De nasmaak is bitter en complex. Een prachtig bier met een niet al te hoog alcoholperentage.

1 x Lindemans - Gueuze - 37,5cl

Lindemans Blond 5% 37cl

Dit is een zoet-zuur bier, met een smaak die doet denken aan balsamico azijn, kandijsuiker, honing, witte wijn en appelcider. Een behoorlijk complex bier, dat veel mider zuur is dan de meeste gueuze-bieren.? Bitterheid is in dit bier niet of nauwelijks waarneembaar.

1 x Jopen - Extra Stout - 33cl

Jopen Donkerbruin 6% 33cl

Een krachtige stout, die qua smaak een hoger alcoholpercentage doet vermoeden. De gebrande mout geeft het bier een aangename bitterheid en een enigszins gecarameliseerde smaak, die ook doet denken aan pure chocolade. het bier heeft een romig mondgevoel, en de afdronk is vrij droog.

1 x Gulden Draak - 33cl

Steenberge Bruin 11% 33cl

Een mooie volle smaak van koffie en vanille, gedroogd fruit en een karamel-achtige zoetheid. Een milde bitterheid, en veel warmte van de alcohol zijn het meest prominent in de nasmaak. Een stevige jongen, die je niet even snel achterover slaat!

1 x St. Peters - Honey Porter - 50cl

St. Peter's Brewery Donkerbruin 5% 50cl

Dit is een mooie milde porter, met een subtiele zoetheid van honing en karamel. De bitterheid van koffie, pure chocolade, gebrande mout en hop geven wat tegenwicht. het mondgevoel is zacht en romig, met weinig koolzuur. De nasmaak is droog en bitterig.

Vergelijkbare pakketten: