0 flessen
uitverkocht
uitverkocht
Proefpakket Bier - Groot

Proefpakket Bier - Groot

Dit pakket bevat de volgende 24 speciaalbieren

1 x Samuel Adam's Lager - 33cl

Boston Beer Company Blond 5% 33cl

Deze robuuste pilsener heeft een prachtige balans tussen een lichte moutige zoetheid, een bloemige frisse hopbitterheid en een lichte citrus achtige fruitigheid. De afdronk is clean en droog. Al met al een fijn doordrinkbare pilsener met ballen, waar je er rustig meerdere van kunt drinken.

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Wit 5% 33cl

De Vedett Extra White is een fris troebel witbier, met een fruitige smaak van sinaasappel en een kruidigheid van koriander. Het koolzuur is sprankelend en zorgt voor een frisse tinteling op de tong. Een beter voorbeeld van een zomerse dorstlesser is moeilijk te vinden, en dit bier scoort dan ook altijd hoge ogen op de terrassen als de temperatuur omhoog gaat.

1 x Weihenstephaner - Vitus - 50cl

Weihenstephan Blond 7% 50cl

Een mooi bier dat de volle tarwesmaak van een weizen combineert met het gekarameliseerde en geroosterd-brood achtige van een bock. De banaan en kruidnagelsmaken van de gist komen mooi naar voren, en de nasmaak is lang en diep. Een mooi bier dat gemakkelijker wegdrinkt dan het alcoholpercentage doet vermoeden!

1 x Anderson Valley - Hop Ottin IPA - 35,5cl

Anderson Valley Brewing Company Donkerblond 7% 35cl

Pittige IPA die door de forse hoeveelheid hop een frisse, citrus en denne-achtige bitterheid heeft, die toch niet alle andere smaken wegdrukt. De lichte zoetheid van de mout geeft een milde karamelsmaak die enig tegenwicht geeft aan de hopbitterheid. De flinke hoeveelheid koolzuur geven het bier een prankelende frisheid. De nasmaak is droog, wat aanzienlijk bijdraagt aan de doordrinkbaarheid.

1 x Desperados - 33cl

Heineken Blond 6% 33cl

Een pils met toegevoegd tequila-aroma, wat het een zeer unieke smaak geeft. Zoet met een fruitige, ananas-achtige smaak, en een flinke zoetigheid van de mout. De tequilasmaak is met name in de namaak aanwezig. De afdronk is vrij droog, wat erg bijdraagt aan de doordrinkbaarheid van dit bier. Een echte doordrinker!

1 x Fullers - ESB - 33cl

Fuller Smith & Turner Donkerblond 6% 33cl

Stevige volle moutsmaak, met een lichte bitterheid die het geheel in balans brengt. Toffee en karamel-achtige zoetheid, en iets van pure chocolade met een lange warme afdronk. Weinig koolzuur, en een zacht mondgevoel zoals dat bij een Engels bier hoort.

1 x t IJ - Natte - 33cl

't IJ Bruin 7% 33cl

Belgische stijl dubbel, met een milde geroosterde smaak, en een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen. De namaak is licht bitter, en blijft lang aanhouden.

1 x Amsterdam Brewboys - Amsterdam Pale Ale - 33cl

Amsterdam Brewboys Donkerblond 5% 33cl

De brouwers van Amsterdam Brewboys mogen best trots zijn op deze Amsterdamse Pale Ale. Het bier heeft een prachtige mooie amber kleur en is goed in balans wat betreft mout en hop. Daarbij heeft het bier een klein bittertje waardoor het bier erg eenvoudig drinkbaar is. Het is daarmee alles wat je van een American Pale Ale zou verwachten.

1 x Meantime - Chocolate Beer - 33cl

Meantime Brewing Company Donkerbruin 7% 33cl

De Chocolate Porter van Meantime is een mooi moutig bier, met een aangename bitterheid die doet denken aan geroosterd brood, koffie en pure chocolade. Het mondgevoel is zacht en romig, en de nasmaak is bitter met een subtiele zoetheid op de achtegrond.

1 x Duvel - Tripel Hop - 33cl

Duvel Moortgat Blond 10% 33cl

Elk jaar brouwt Duvel een versie met drie in plaats van twee hopsoorten. De derde hopsoort wisselt elk jaar, waardoor er telkens een uniek limited-edition bier ontstaat. Een ding is echter elke jaar hetzelfde; door speciale brouwtechnieken zoals "dry hopping" wordt een bier verkregen met veel hop aroma's en een stevige bittere smaak. Een bier om elk jaar weer naar uit te kijken!

1 x Barbar - Honing - 33cl

Lefèbvre Donkerblond 8% 33cl

Een stevig blond bier met een frisse en kruidige smaak die doet denken aan sinaasappel en koriander. Een flinke kruidigheid van de gist geeft het bier nog wat extra pit. De zoetheid van de honing is duidelijk aanwezig in de smaak; maar zeker niet overheersend. Een lichte gras-achtige hopsmaak geeft het bier een kleine bitterheid. Al met al een bier met een stevige smaak; maar ook een frisheid die het goed doordrinkbaar maakt. Wel even opletten; want met 8;0% is het zeker geen pilsje!

1 x Rodenbach - Grand Cru - 33cl

Rodenbach Bruin 6% 33cl

Dit zoet-zure zeer verfrissende bier heeft een stevige houtsmaak van de eiken vaten waar het bier op gerijpt heeft. Een mooie zure fruitigheid die doet denken aan kersen en pruimen is mooi in balans met de karamel-achtige zoetheid en een subtiele smaak van vers gebakken brood.

1 x St. Feuillien - Grand Cru - 33cl

St. Feuillien Blond 10% 33cl

Een robuust bier. Het stevige alcoholpercentage komt goed door in de smaak. Een subtiele frisse, citrus-achtige hopsmaak biedt tegenwicht aan de brood-/ koekjesachtige moutsmaak en de lichte caramelsmaak. Een fraaie fruitige nasmaak die doet denken aan banaan en ananas maakt de balans compleet. Een echte aanrader!

1 x Lindemans - Pecheresse - 25cl

Lindemans Donkerblond 3% 25cl

Dit zoet-zure bier heeft een fruitige perziksmaak, en een lichte zuurheid van de lambiek. De nasmaak is met name zoet, en met het lage alcoholpercentage en het frisse zuurtje is dit bier een echte zomerse dortslesser. het mondgevoel is een beetje siroopachtig, maar niet zwaar en plakkerig.

1 x Lindemans - Gueuze - 37,5cl

Lindemans Blond 5% 37cl

Dit is een zoet-zuur bier, met een smaak die doet denken aan balsamico azijn, kandijsuiker, honing, witte wijn en appelcider. Een behoorlijk complex bier, dat veel mider zuur is dan de meeste gueuze-bieren.? Bitterheid is in dit bier niet of nauwelijks waarneembaar.

1 x Lindemans - Kriek - 37,5cl

Lindemans Rosé 4% 37cl

De lindemans kriek is behoorijk zoet. De moutige, kandij-achtige zoetheid en de stevige fruitigheid van kersen bepalen de smaak. Hopbitterheid is niet te bekennen, en ook de nasmaak is met name zoet. Al met al vrij licht en gemakkelijk drinkbaar, met een lichte koolzuurprikkeling.

1 x Anchor - Porter - 35,5cl

Anchor Brewing Company Donkerbruin 6% 35cl

Dit bier heeft een prachtige volle smaak, met een stevige bitterheid van de geroosterde mout die opkomt na een milde zoetheid die doet denken aan karamel en chocolade. Het mondgevoel is zacht en romig, met precies genoeg koolzuur om het een zekere sprankeling mee te geven. Deze porter is er een die je zeker een keer moet proberen.

1 x Emelisse - Black I.P.A. - 33cl

Emelisse Zwart 8% 33cl

Een complex bier met een smaak van gebrande koffie, pure chocolade, toffee en een flinke citrus-achtige hopsmaak. Het mongevoel is zeer zacht en romig, en heeft wel iets weg van een stout. Zeker geen doordrinker, maar een bier om rustig van te genieten.

1 x Troubadour - Magma - 33cl

The Musketeers Donkerblond 9% 33cl

Een vrij bitter bier; waarin de frisse citrus-achtige hopsmaak de boventoon voert. Verder is er nog enige koriander en een hele lichte zoete mout- en fruitsmaak waar te nemen. De alcohol zorgt voor een verwarmend mondgevoel. Een fors bier dat toch vrij gemakkelijk drinkbaar is.

1 x Ranke - XX-Bitter - 33cl

De Ranke Blond 6% 33cl

Omschrijving: Dit bier met zijn bittere smaak is echt een bier voor de hopliefhebbers. Door gebruikmaking van een grote hoeveelheid verse hopbloemen van twee hopsoorten (Hallertau en Brewer's Gold) heeft dit bier een zeer bittere en grapefruit-achtige fruitige smaak. Het prikkelende koolzuur en de lange droge nasmaak geven dit bier een zeer verfrissend karakter.

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Donkerbruin 11% 33cl

Deze trappist is een echte klassieker. Het is een bier met vele lagen, die ook na vele keren drinken nog kan blijven verassen. De volle smaak heeft een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen, een lichte smaak van geroosterd brood, Een aangename zoetheid doet denken aan karamel, en de hopbitterheid die met name in de nasmaak naar boven komt brengt het geheel prachtig in balans. Een fantastisch en complex bier om langzaam van te genieten.

1 x De Molen - Hel en Verdoemenis - 33cl

De Molen Donkerbruin 10% 33cl

Prachtige krachtige stout, met een volle complexe smaak van geroosterde mout, koffie, pure chocolade en gedroogde vruchten als pruimen en rozijnen. Het mondgevoel is zeer romig en zacht. Het hoge alcoholpercentage zorgt voor een zeer verwarmend gevoel. De nasmaak is erg lang en complex. Een mooi bier om langzaam op te drinken en rustig van te genieten.

1 x Maximus - Stout 6 - 33cl

Maximus Donkerbruin 6% 33cl

De stout 6 is de lichte stout van brouwerij maximus. Het bier heeft een mooie bitterheid van geroosterde mout, koffie en pure chocolade. Een subtiele zoetheid die doet denken aan karamel komt lichtjes binnen. De nasmaak is bitter en complex. Een prachtig bier met een niet al te hoog alcoholperentage.

1 x Magners - Cider Pear Pint - 56cl

Magners Blond 5% 56cl

Een frisse perencider, die eigenlijk Perry zou moeten heten want cider wordt traditioneel gezien alleen met appels gemaakt. Zoet en fruitig, met een fris en sprankelend mondgevoel door het fijne koolzuur. De Magners Pear drink zeer gemakkelijk weg, en is een echte zomerse dorstlesser.

Vergelijkbare pakketten: