0 flessen
Proefpakket Bier - Groot

Proefpakket Bier - Groot

Dit pakket bevat de volgende 24 speciaalbieren

1 x Samuel Adam's Lager - 33cl

Boston Beer Company Blond 5% 33cl

Deze robuuste pilsener heeft een prachtige balans tussen een lichte moutige zoetheid, een bloemige frisse hopbitterheid en een lichte citrus achtige fruitigheid. De afdronk is clean en droog. Al met al een fijn doordrinkbare pilsener met ballen, waar je er rustig meerdere van kunt drinken.

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Wit 5% 33cl

De Vedett Extra White is een fris troebel witbier, met een fruitige smaak van sinaasappel en een kruidigheid van koriander. Het koolzuur is sprankelend en zorgt voor een frisse tinteling op de tong. Een beter voorbeeld van een zomerse dorstlesser is moeilijk te vinden, en dit bier scoort dan ook altijd hoge ogen op de terrassen als de temperatuur omhoog gaat.

1 x Anderson Valley - Hop Ottin IPA - 35,5cl

Anderson Valley Brewing Company Donkerblond 7% 35cl

Pittige IPA die door de forse hoeveelheid hop een frisse, citrus en denne-achtige bitterheid heeft, die toch niet alle andere smaken wegdrukt. De lichte zoetheid van de mout geeft een milde karamelsmaak die enig tegenwicht geeft aan de hopbitterheid. De flinke hoeveelheid koolzuur geven het bier een prankelende frisheid. De nasmaak is droog, wat aanzienlijk bijdraagt aan de doordrinkbaarheid.

1 x t IJ - Natte - 33cl

't IJ Bruin 7% 33cl

Belgische stijl dubbel, met een milde geroosterde smaak, en een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen. De namaak is licht bitter, en blijft lang aanhouden.

1 x Meantime - Chocolate Beer - 33cl

Meantime Brewing Company Donkerbruin 7% 33cl

De Chocolate Porter van Meantime is een mooi moutig bier, met een aangename bitterheid die doet denken aan geroosterd brood, koffie en pure chocolade. Het mondgevoel is zacht en romig, en de nasmaak is bitter met een subtiele zoetheid op de achtegrond.

1 x Duvel - Tripel Hop - 33cl

Duvel Moortgat Blond 10% 33cl

Elk jaar brouwt Duvel een versie met drie in plaats van twee hopsoorten. De derde hopsoort wisselt elk jaar, waardoor er telkens een uniek limited-edition bier ontstaat. Een ding is echter elke jaar hetzelfde; door speciale brouwtechnieken zoals "dry hopping" wordt een bier verkregen met veel hop aroma's en een stevige bittere smaak. Een bier om elk jaar weer naar uit te kijken!

1 x Rodenbach - Grand Cru - 33cl

Rodenbach Bruin 6% 33cl

Dit zoet-zure zeer verfrissende bier heeft een stevige houtsmaak van de eiken vaten waar het bier op gerijpt heeft. Een mooie zure fruitigheid die doet denken aan kersen en pruimen is mooi in balans met de karamel-achtige zoetheid en een subtiele smaak van vers gebakken brood.

1 x Lindemans - Pecheresse - 25cl

Lindemans Donkerblond 3% 25cl

Dit zoet-zure bier heeft een fruitige perziksmaak, en een lichte zuurheid van de lambiek. De nasmaak is met name zoet, en met het lage alcoholpercentage en het frisse zuurtje is dit bier een echte zomerse dortslesser. het mondgevoel is een beetje siroopachtig, maar niet zwaar en plakkerig.

1 x Lindemans - Gueuze - 37,5cl

Lindemans Blond 5% 37cl

Dit is een zoet-zuur bier, met een smaak die doet denken aan balsamico azijn, kandijsuiker, honing, witte wijn en appelcider. Een behoorlijk complex bier, dat veel mider zuur is dan de meeste gueuze-bieren.? Bitterheid is in dit bier niet of nauwelijks waarneembaar.

1 x Lindemans - Kriek - 37,5cl

Lindemans Rosé 4% 37cl

De lindemans kriek is behoorijk zoet. De moutige, kandij-achtige zoetheid en de stevige fruitigheid van kersen bepalen de smaak. Hopbitterheid is niet te bekennen, en ook de nasmaak is met name zoet. Al met al vrij licht en gemakkelijk drinkbaar, met een lichte koolzuurprikkeling.

1 x Anchor - Porter - 35,5cl

Anchor Brewing Company Donkerbruin 6% 35cl

Dit bier heeft een prachtige volle smaak, met een stevige bitterheid van de geroosterde mout die opkomt na een milde zoetheid die doet denken aan karamel en chocolade. Het mondgevoel is zacht en romig, met precies genoeg koolzuur om het een zekere sprankeling mee te geven. Deze porter is er een die je zeker een keer moet proberen.

1 x Emelisse - Black I.P.A. - 33cl

Emelisse Zwart 8% 33cl

Een complex bier met een smaak van gebrande koffie, pure chocolade, toffee en een flinke citrus-achtige hopsmaak. Het mongevoel is zeer zacht en romig, en heeft wel iets weg van een stout. Zeker geen doordrinker, maar een bier om rustig van te genieten.

1 x Troubadour - Magma - 33cl

The Musketeers Donkerblond 9% 33cl

Een vrij bitter bier; waarin de frisse citrus-achtige hopsmaak de boventoon voert. Verder is er nog enige koriander en een hele lichte zoete mout- en fruitsmaak waar te nemen. De alcohol zorgt voor een verwarmend mondgevoel. Een fors bier dat toch vrij gemakkelijk drinkbaar is.

1 x Ranke - XX-Bitter - 33cl

De Ranke Blond 6% 33cl

Omschrijving: Dit bier met zijn bittere smaak is echt een bier voor de hopliefhebbers. Door gebruikmaking van een grote hoeveelheid verse hopbloemen van twee hopsoorten (Hallertau en Brewer's Gold) heeft dit bier een zeer bittere en grapefruit-achtige fruitige smaak. Het prikkelende koolzuur en de lange droge nasmaak geven dit bier een zeer verfrissend karakter.

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Donkerbruin 11% 33cl

Deze trappist is een echte klassieker. Het is een bier met vele lagen, die ook na vele keren drinken nog kan blijven verassen. De volle smaak heeft een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen, een lichte smaak van geroosterd brood, Een aangename zoetheid doet denken aan karamel, en de hopbitterheid die met name in de nasmaak naar boven komt brengt het geheel prachtig in balans. Een fantastisch en complex bier om langzaam van te genieten.

1 x Maximus - Stout 6 - 33cl

Maximus Donkerbruin 6% 33cl

De stout 6 is de lichte stout van brouwerij maximus. Het bier heeft een mooie bitterheid van geroosterde mout, koffie en pure chocolade. Een subtiele zoetheid die doet denken aan karamel komt lichtjes binnen. De nasmaak is bitter en complex. Een prachtig bier met een niet al te hoog alcoholperentage.

1 x Maximus - Pandora - 33cl

Maximus Donkerblond 6% 33cl

De pandora heeft een aangename grapefruit-achtige hopbitterheid, die mooi in balans worden gebracht door een lichte moutige zoetheid. Het mondgevoel is fris en sprankelend, echt een lekker doordrinkbaar bier met voldoende diepte en complexiteit om ook de echte speciaalbierliefhebber te kunnen bekoren.

1 x Brewdog - Saint 5 A.M. - 33cl

BrewDog Donkerblond 5% 33cl

Een bier dat twee stijlen in zich verenigd, een hoppige American Amber, en een moutige Irish red Ale. Een volle zoetige smaak, die doet denken aan brood en karamel, wordt in balans gebracht met een stevige grapefruitachtige hopsmaak. Het mondgevoel is romig en zacht, en in de afdronk is er een lichte warmte van de alcohol waar te nemen. Gewoon een erg goed bier!

1 x Anchor - Steam Beer - 35,5cl

Anchor Brewing Company Donkerblond 5% 35cl

Dit bier is het vlaggeschip van deze brouwerij uit San Francisco. Het is een mooi gebalanceerd bier, dat vrij gemakkelijk weg drinkt en toch een volle smaak heeft. De moutige zoetheid in combinatie met de frisse hopsmaak, en de tinteling van het koolzuur zorgen voor een bier dat veel bierdrinkers zal kunnen bekoren.

1 x Emelisse - D-I.P.A. - 33cl

Emelisse Donkerblond 8% 33cl

Een bier voor de hopliefhebbers! Erg bitter, met een overweldigende grapefruit-achtige hopsmaak. In eerste instantie een lichte brood-achtige zoetheid, met een subtiele karamelsmaak, maar als de hop inslaat is het gedaan met de subtiliteit en is het hop wat de klok slaat. Het bier heeft een zacht en romig mondgevoel, met niet te veel koolzuur.

1 x Emelisse - T-I.P.A. - 33cl

Emelisse Donkerblond 10% 33cl

Een behoorlijk bitter bier; dat het met name moet hebben van de overweldigende grapefruit-achtige hopsmaak. Een heel klein beetje karamel-achtige zoetheid. De nasmaak is lang en bitter; en het mondgevoel is zacht en romig. Bepaald geen doordrinker; maar een bier om rustig van te genieten.

1 x Brewdog - Dead Pony Club - 33cl

BrewDog Blond 4% 33cl

Wat gelijk opvalt is de fruitige citrus-achtige geur en smaak van de flinke lading hop die is toegevoegd. Een lichte moutige zoetheid brengt wat tegenwicht, maar het is met name de hop die domineert. Een frisse doordrinker met een behoorlijk stevige smaak voor zijn lichte alcoholpercentage.

1 x Emelisse - Blond - 33cl

Emelisse Blond 7% 33cl

Fruitige en hoppige blond, met een frisse citrus-achtige hopsmaak en mooie fruitige zoetheid die doet denken aan perzik en druiven. Prachtig in balans, licht moutig, iets bitter en eindigend met een hele subtiele banaan-achtige gistsmaak. Hier kan je er rustig twee van drinken!

1 x Emelisse - Imperial Russian Stout - 33cl

Emelisse Donkerbruin 11% 33cl

Een knaller van een stout, met zijn 11% en volle, krachtige smaak. Een stevige smaak van geroosterde mout, enige zoetheid die doet denken aan gedroogd fruit, chocolade- en subtiele koffietonen maken dit bier tot een echte topper. De nasmaak is lang en enigszins kruidig.

Vergelijkbare pakketten: