0 flessen
uitverkocht
uitverkocht
Bierpakket Duo Penotti

Bierpakket Duo Penotti

Duo Penotti is voor vele van ons cult. De heerlijke chocoladepasta met witte- en donkere chocola. Ook bij Mooibier.nl hebben we daar een variant van. Een fantastisch bierpakket met een combinatie van zowel blonde als donkere bieren. Proost, en drink smakelijk!

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Paulaner - Hefe Weizen - 50cl

Paulaner Brauerei Wit 6% 50cl

Dit klassieke tarwebier uit Duitsland is een echte topper. De frisse smaak doet denken aan banaan en kruidnagel van de gist, gecombineerd met de zoetheid van vers brood. De stevige schuimkraag houdt de aroma?s mooi vast in het glas, en deze komen met elke slok betje bij beetje vrij. Het mondgevoel is zeer zacht en romig. Een echte frisse doordrinker!

1 x Maredsous - Bruin - 33cl

Duvel Moortgat Bruin 8% 33cl

Een stevig bier met een aangename bitterheid van de gebrande mout, tonen van koffie en pure chocolade en een subtiele fruitigheid die doet denken aan pruimen en rozijnen. Een karamel-achtige zoetheid is duidelijk aanwezig, maar niet overheersend. Hopbitterheid is zeer licht aanwezig, en in de nasmaak komen mooie gebrande tonen op de voorgrond.

1 x Prael - Weizen - 33cl

De Prael Wit 5% 33cl

Deze zomerse dorstlesser kenmerkt zich door een kruidige en fruitige smaak, die doet denken aan citrusfruit (sinaasappel) en banaan met een frisse bittere hopsmaak. Een lichte moutige zoetheid is aanwezig, maar niet overheersend. het mondgevoel is fris en sprankelend van de koolzuur.

1 x Ciney - Blond - 25cl

Alken-Maes Blond 7% 25cl

Vrij zoet en moutig blond bier. Zeer fruitig met een honing-achtige zoetheid. In de nasmaak komt de bloemige / citrus-achtige hopsmaak te voorschijn. Een erg onderschat bier; dat ten onrechte vaak als "alleen maar zoet" wordt omschreven.

1 x Meantime - Chocolate Beer - 33cl

Meantime Brewing Company Donkerbruin 7% 33cl

De Chocolate Porter van Meantime is een mooi moutig bier, met een aangename bitterheid die doet denken aan geroosterd brood, koffie en pure chocolade. Het mondgevoel is zacht en romig, en de nasmaak is bitter met een subtiele zoetheid op de achtegrond.

1 x La Chouffe - 33cl

d'Achouffe Blond 8% 33cl

Dit bier is inmiddels uitgegroeid tot een grote hit, en een ware klassieker onder de Belgische bieren. Het bier heeft een volle smaak, met een frisheid die doet denken aan witbier. Koriander, sinaasappel en een lichte zoetheid zijn allemaal aanwezig en het bier heeft een lange complexe nasmaak die niet ?moeilijk? aan doet. Dit is een bier dat zowel de doorgewinterde bierdrinker als de ?beginner? zal kunnen bekoren.Het is wel even uitkijken met dit bier, want ondanks het forse alcoholpercentage drinkt het z??r gemakkelijk weg!

1 x Barbar - Honing - 33cl

Lefèbvre Donkerblond 8% 33cl

Een stevig blond bier met een frisse en kruidige smaak die doet denken aan sinaasappel en koriander. Een flinke kruidigheid van de gist geeft het bier nog wat extra pit. De zoetheid van de honing is duidelijk aanwezig in de smaak; maar zeker niet overheersend. Een lichte gras-achtige hopsmaak geeft het bier een kleine bitterheid. Al met al een bier met een stevige smaak; maar ook een frisheid die het goed doordrinkbaar maakt. Wel even opletten; want met 8;0% is het zeker geen pilsje!

1 x Ename - Blond - 33cl

Roman Blond 7% 33cl

Fruitige, licht bittere blonde met een subtiele fruitigheid die doet denken aan appel en een milde kruidigheid van de gist (kruidnagel). Het fijne koolzuur zorgt voor een aangename prikkeling op de tong. Drink gemakkelijk weg, en de enigszins droge afdronk draagt ook zeker bij aan deze doordrinkbaarheid.

1 x Delirium - Nocturnum - 33cl

Huyghe Bruin 9% 33cl

Een stevige smaak van gedroogde pruimen, rozijnen en zelfs kersen domineren het begin van de smaak. Later komt er een lichte bittere smaak van geroosterde mout en een subtiele kandij-achtige zoetheid opzetten. Weinig bitterheid van de hop. Een flinke hoeveelheid koolzuur zorgt voor een vol mondgevoel en een aangename tinteling op de tong.

1 x Straffe Hendrik - Quadrupel - 33cl

De Halve Maan Donkerbruin 11% 33cl

met zijn 11% is dit een behoorlijk zware jongen, en dan ook echt een bier om rustig voor te gaan zitten. Een mooie zoete fruitigheid die doet denken aan gedroogde vruchten is het eerste dat opvalt. Daarna komt een karamel-achtige zoetheid tevoorschijn, die langzaam overgaat in een aangename licht gebrande moutsmaak en een subtiele hopbitterheid. Een mooi bier!

1 x Gouden Carolus - Classic - 33cl

Het Anker Bruin 9% 33cl

Dit bier draagt met recht de naam Classic. Het is een erg mooi voorbeeld van een sterk Belgisch donker bier. De smaak is prachtig in balans met een mooie zoetheid van kandij en gedroogd fruit, een geroosterde smaak van de mout en een lichte hopbitterheid in de nasmaak. Ook is er een subtiele kruidnagelsmaak van de gist waar te nemen. Het romige mondgevoel en de mooie stevige schuimkraag maken het feest compleet.

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Donkerbruin 11% 33cl

Deze trappist is een echte klassieker. Het is een bier met vele lagen, die ook na vele keren drinken nog kan blijven verassen. De volle smaak heeft een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen, een lichte smaak van geroosterd brood, Een aangename zoetheid doet denken aan karamel, en de hopbitterheid die met name in de nasmaak naar boven komt brengt het geheel prachtig in balans. Een fantastisch en complex bier om langzaam van te genieten.

Vergelijkbare pakketten: