0 flessen
uitverkocht
uitverkocht
Bierpakket Brownie

Bierpakket Brownie

Bierpakket Brownie; een heerlijk pakketje speciaalbier met wel 12 verschillende donkere  / bruine bieren. Divers qua inhoud, met bekende namen zoals onder andere de Westmalle dubbel en de St. Bernardus 8 Prior. Ideaal als cadeau of geschenk aan een vriend(in) / collega of familielid. Je kunt bij het versturen van dit pakket ook een persoonlijke boodschap meegeven. Deze wordt dan in briefvorm toegevoegd aan het pakket.

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Floreffe - Dubbel - 33cl

Lefèbvre Bruin 6% 33cl

Mooie donkere smaken van pure chocolade, koffie, geroosterde mout en gedroogd fruit (pruimen) vechten om de hoofdrol in dit bier. Een flinke brood-achtige moutsmaak, en een toffee-smaak zorgen voor de nodige zoetheid. In de nasmaak komt de hopbitterheid wat nadrukkelijker naar voren. Een mooi complex bier, dat een veel vollere smaak heeft dan het bescheiden alcoholpercentage doet vermoeden.

1 x Gerardus Kloosterbier - Brune - 30cl

Gulpener Bruin 7% 30cl

Een klassieke dubbel in Belgische stijl. Een moutige zoetheid, met geroosterde tonen en een milde karamel-achtige zoetheid. Lichte fruitigheid, die doet denken aan kersen en rozijnen. De nasmaak is lang en enigszins bitter, wat zeker bijdraagt aan de complexiteit van dit bier.

1 x Maredsous - Bruin - 33cl

Duvel Moortgat Bruin 8% 33cl

Een stevig bier met een aangename bitterheid van de gebrande mout, tonen van koffie en pure chocolade en een subtiele fruitigheid die doet denken aan pruimen en rozijnen. Een karamel-achtige zoetheid is duidelijk aanwezig, maar niet overheersend. Hopbitterheid is zeer licht aanwezig, en in de nasmaak komen mooie gebrande tonen op de voorgrond.

1 x Tongerlo - Bruin - 33cl

Haacht Bruin 7% 33cl

De Tongerlo Dubbel is een milde dubbel met lichte tonen van geroosterde mout en gedroogd fruit. De moutige zoetheid is duidelijk aanwezig, maar overheerst niet. Een subtiele hopbitterheid komt met name in de nasmaak om de hoek kijken. Het mondgevoel is vrij dun maar wel fris. Al met al een niet al te moeilijke, goed doordrinkbare dubbel.

1 x Budels - Capucijn - 30cl

Budels Bruin 7% 30cl

Een bruin bier, ge?nspireerd door de Belgische dubbele abdijbieren. Vrij zoet met een volle, zachte smaak van karamel en zelfs een beetje chocolade en een brood-achtige moutsmaak. De naam verwijst naar een Capucijner klooster dat in de 19e eeuw te Budel gevestigd was.

1 x St. Bernardus - 6 Pater - 33cl

St. Bernardus Bruin 7% 33cl

Deze stevige dubbel heeft een fruitigheid die doet denken aan gedroogde dadels en pruimen, maar ook een frisse appelcidersmaak. De body heeft een zoetheid die doet denken aan karamel en vers gebakken brood. Een aangename hopbitterheid brengt het geheel mooi in balans, en zorgt voor een gemakkelijk drinkbare mooie dubbel.

1 x Texels - Dubbel - 30cl

Texels Bruin 7% 30cl

De dubbel van de Texelse heeft een stevige geroosterde smaak, met een mooie karamel-achtige zoetheid. De nasmaak is licht bitter, en het bier heeft een fijn warm mondgevoel. Geen zomerse dorstlesser, maar meer geschikt voor bij de open haard.

1 x Moinette - Bruin - 33cl

Dupont Bruin 9% 33cl

De Moinette Brune begint vrij zoet, met een smaak die doet denken aan karamel en vers brood. Daarna komt een kruidige pittige smaak opzetten, en een milde hopbitterheid. Het mondgevoel is zeer zacht en romig. Een prachtig bier voor bij de maaltijd, bijvoorbeeld bij stevig geroosterd vlees, of bij een mooi stuk pittige kaas.

1 x Kapittel - Pater - 33cl

Van Eecke Bruin 6% 33cl

Dit donkere bier heeft een moutige zoetheid, en een licht geroosterde smaak. Ook een smaak van vers gebakken brood komt boven. De hopbitterheid is zeer laag, maar toch is dit niet een erg zoet bier. Het drinkt gemakkelijk weg en de fruitigheid die doet denken aan gedroogde pruimen blijft lang hangen.

1 x St. Bernardus - 8 Prior - 33cl

St. Bernardus Bruin 8% 33cl

Een mooie kruidige dubbel, met een stevig alcoholpercentage. Een lichte broodachtige gistsmaak gaat langzaam over in donkere smaken van gedroogd fruit, en een subtiele gebrande moutsmaak. De kruidigheid heeft iets weg van peper en kruidnagel. Weinig hopbitterheid, maar toch niet een extreem zoet bier. Deze brouwerij weet wel hoe je mooie bieren moet maken!

1 x Westmalle - Dubbel - 33cl

Westmalle Bruin 7% 33cl

De Dubbel van de trappisten van Westmalle is de absolute standaard onder de dubbels. Al sinds de 19e eeuw wordt in het klooster een dubbel gebrouwen, en de huidige versie is de dubbel die geldt als meetlat voor alle andere dubbels. De donkere smaak van geroosterde mout is perfect in balans met de lichte fruitigheid van gedroogde vruchten en de milde hopbitterheid. Niet voor niets de meest verkochte dubbel ter wereld!

1 x Grotten Santé - Bruin - 33cl

De Kazematten Bruin 7% 33cl

Dit bier wordt nagegist in mergelgrotten 40 meter onder de grond, waar een constante temperatuur van 11 graden heerst. Het is een fruitig bruin bier (denk aan vijgen) met een moutige zoetheid, en een kruidige, iets bittere afdronk. Een mooi complex, niet al te zwaar bier.

Vergelijkbare pakketten: