0 flessen
uitverkocht
uitverkocht
Bierpakket XXL van ± €75

Bierpakket XXL van ± €75

Opzoek naar een leuk cadeau of geschenk voor vrienden of familie? Dit bierpakket voor slechts €75 is voorzien met 36 verschillende bieren uit diverse bierstylen. Tot slot kan deze voorzien worden met een persoonlijke boodschap voor de desbetreffende geluksvogel!

Dit pakket bevat de volgende 36 speciaalbieren

1 x Krombacher - 33cl

Krombacher Privatbrauerei Kreuztal Blond 5% 33cl

Deze pilsener is al jaren de best verkopende in Duitsland, en dat is niet voor niets. De hoppige, enigszins bittere smaak is wat voller dan we van de meeste Nederlandse pilsners gewend zijn. Een lichte moutige zoetheid, en een fris mondgevoel maken dit bier helemaal af. Perfect in balans en een echte doordrinker!

1 x Gauloise - Brune - 33cl

Du Bocq Bruin 8% 33cl

Een bier met een volle moutige smaak, met tonen van koffie, noten en pure chocolade. Een flinke fruitigheid die doet denken aan gedroogde pruimen en rozijnen. De alcohol geeft dit bier een verwarmend karakter, welke met name in de karamel-zoetige nasmaak naar boven komt.

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Wit 5% 33cl

De Vedett Extra White is een fris troebel witbier, met een fruitige smaak van sinaasappel en een kruidigheid van koriander. Het koolzuur is sprankelend en zorgt voor een frisse tinteling op de tong. Een beter voorbeeld van een zomerse dorstlesser is moeilijk te vinden, en dit bier scoort dan ook altijd hoge ogen op de terrassen als de temperatuur omhoog gaat.

1 x Konig Ludwig Weissbier - 50cl

Kaltenberg Blond 6% 50cl

De Koning Ludwig heeft een subtieler banaan-aroma dan de meeste hefe weissbieren. De volle tarwesmaak, en de subtiele kruidnagelsmaak van de gist bepalen de smaak. Een romig mondgevoel dat toch fris is door het koolzuur zorgt voor een hoge mate van doordrinkbaarheid.

1 x t IJ - Zatte - 33cl

't IJ Donkerblond 8% 33cl

Een ware klassieker in het Nederlandse bierlandschap, dat in 1985 voor het eerst werd gebrouwen. Een mooie tripel met een prachtige uitgebalanceerde smaak. Licht zoet en fruitig (ananas, peer) met een fijne koolzuur en een licht bittere afdronk.

1 x Paulaner - Hefe Weizen - 50cl

Paulaner Brauerei Wit 6% 50cl

Dit klassieke tarwebier uit Duitsland is een echte topper. De frisse smaak doet denken aan banaan en kruidnagel van de gist, gecombineerd met de zoetheid van vers brood. De stevige schuimkraag houdt de aroma?s mooi vast in het glas, en deze komen met elke slok betje bij beetje vrij. Het mondgevoel is zeer zacht en romig. Een echte frisse doordrinker!

1 x Budels - Witte Parel - 30cl

Budels Wit 5% 30cl

Een vrij zoet witbier met een lichte kruidige sinaasappel- en koriandersmaak in Belgische stijl. Het bier is biologisch. In het glas heeft het de kenmerkende troebelheid van een witbier. Dit bier drinkt gemakkelijk weg en is met zijn frisheid een echte zomerse dorstlesser!

1 x De Koninck - 25cl

De Koninck Donkerblond 5% 25cl

Dit amberkleurige bier uit Antwerpen is een ware klassieker. De moutige smaak met lichte geroosterde tonen en een zeer lichte droge hopbitterheid kan al jaren vele bierliefhebbers bekoren. De smaak is perfect in balans, en het is niet voor niets dat vele brouwers dit bier proberen te kopieren.

1 x Budels - Kolos - 30cl

Budels Donkerblond 8% 30cl

Verwarmend robijnkleurig bier. Een volle karamel-achtige smaak, die ook doet denken aan gedroogde vruchten als vijgen of pruimen. Een lange zoete nasmaak met met een lichte bitterheid maken het geheel af. Zeker geen zomerse dorstlesser, maar erg fijn als verwarmend bier op een koude avond.

1 x Maximus - Stout 6 - 33cl

Maximus Donkerbruin 6% 33cl

De stout 6 is de lichte stout van brouwerij maximus. Het bier heeft een mooie bitterheid van geroosterde mout, koffie en pure chocolade. Een subtiele zoetheid die doet denken aan karamel komt lichtjes binnen. De nasmaak is bitter en complex. Een prachtig bier met een niet al te hoog alcoholperentage.

1 x Singha - 33cl

Boon Rawd Brewery Blond 5% 33cl

Deze populaire pilsener uit Thailand kenmerkt zich door een droge, fris-bittere smaak. Het fijne koolzuur zorgt voor een sprankelend verfrissend mondgevoel, ideaal om de boel een beetje te blussen tijdens een pittige Thaise maaltijd. Haal herinneringen op aan die mooie vakantie met een fijne Singha!

1 x Vedett - Extra Blond - 33cl

Duvel Moortgat Blond 5% 33cl

Deze pilsener heeft de optimistische naam "extra blond" meegekregen. Het is een fris bier, met een mooie licht-citrusachtige bitterheid die vrij lang blijft hangen. Het is een bier dat gemakkelijk wegdrinkt, en gooit al jaren hoge ogen als zomerse dorstlesser.

1 x Weihenstephaner - Hefe Weizen - 50cl

Weihenstephan Wit 5% 50cl

Van de oudste brouwerij ter wereld komt dit uitmuntende weizenbier. Misschien wel een van de beste weizenbieren ter wereld.. De smaak is perfect in balans, met een volle tarwesmaak en een stevige banaan en kruidnagelsmaak van de typische weizengist. Het bier is zo zacht maar zo vol van smaak dat het een waar genot is om te drinken. Een must voor elke bierliefhebber.

1 x Ciney - Blond - 25cl

Alken-Maes Blond 7% 25cl

Vrij zoet en moutig blond bier. Zeer fruitig met een honing-achtige zoetheid. In de nasmaak komt de bloemige / citrus-achtige hopsmaak te voorschijn. Een erg onderschat bier; dat ten onrechte vaak als "alleen maar zoet" wordt omschreven.

1 x La Trappe - Witte Trappist - 33cl

De Koningshoeven Wit 6% 33cl

Dit lichte troebele bier van Nederland's meest bekende trappistenbrouwerij is een mooi witbier in Belgische stijl, met een duidelijke invloed van Belgische blonde bieren. Een mild en verfrissend bier met een kruidigheid van koriander, een sinaasappel-achtige fruitigheid en in de nasmaak een donker-zoete smaak van gedroogd fruit. Een heel mooi witbier!

1 x Leffe - Royal - 33cl

Leffe Donkerblond 8% 33cl

Een vol blond bier met een vrij zoete aanzet. Een lichte fruitigheid die doet denken aan sinaasappel; en een moutige zoetheid bepalen de smaak. De hopbitterheid is subtiel; en komt met name in de nasmaak naar voren. Een lichte warmte van de alcohol is ook waarneembaar.

1 x Gauloise - Blond - 33cl

Du Bocq Blond 6% 33cl

Fris blond bier; met een fijne citrus-achtige frisheid en een volle smaak die enigszins doet denken aan een witbier. Het bier heeft een lichte appel-achtige zuurheid; wat het zeer fris maakt. De nasmaak is vrij zoet; maar niet plakkerig. Een aangenaam; gemakkelijk drinkbaar bier.

1 x Ciney - Bruin - 25cl

Alken-Maes Bruin 7% 25cl

Dit bier heeft een notige, karamel-achtige smaak, met een forse zoetheid en een licht gebrande smaak van de donkere mouten. De heel licht-bittere hopsmaak is komt met name in de nasmaak te voorschijn. Een echte klassieke Belg, met een vollere smaak dan het alcoholpercentage doet vermoeden.

1 x La Chouffe - Houblon Dobbelen IPA - 33cl

d'Achouffe Donkerblond 9% 33cl

Een heleboel hop maken van deze Chouffe variant een prachtig fruitig; bloemig en vrij bitter bier. Het is een prachtige mix van een Belgisch sterk blond bier en een Amerikaanse IPA; met het beste van twee werelden. Het licht zoete; moutige en gist-achtige van de Belg met een citrus / grapefruit-achtige bitterheid van de Amerikaanse hop. Een prachtig complex bier; met een lange bittere en fruitige nasmaak. Een bier om rustig van te genieten!

1 x Anchor - Porter - 35,5cl

Anchor Brewing Company Donkerbruin 6% 35cl

Dit bier heeft een prachtige volle smaak, met een stevige bitterheid van de geroosterde mout die opkomt na een milde zoetheid die doet denken aan karamel en chocolade. Het mondgevoel is zacht en romig, met precies genoeg koolzuur om het een zekere sprankeling mee te geven. Deze porter is er een die je zeker een keer moet proberen.

1 x Anchor - Liberty Ale - 35,5cl

Anchor Brewing Company Donkerblond 6% 35cl

Deze Amerikaanse ale heeft een licht grapefruit-achtige frisheid van de hop. De smaak is licht moutig, met een beetje fruitigheid en een karamel-achtige zoetheid die zeker niet overheerst. In de nasmaak komt er een kruidigheid naar boven, die een beetje doet denken aan peper. De smaak is al met al behoorlijk complex, en mooi in balans.

1 x Gouden Carolus - Hopsinjoor - 33cl

Het Anker Donkerblond 8% 33cl

Bij de Hopsinjoor ligt de nadruk op een stevige maar toch subtiele citrus-achtige hopsmaak. In dit bier is ook mooi de smaak van typische Belgische gist waar te nemen. Dit bier heeft een volle fruitige smaak, waarin ook het stevige alcoholpercentage goed waar te nemen is. Het mondgevoel is zacht en romig.

1 x Brugse Zot - Blond - 33cl

De Halve Maan Blond 6% 33cl

Deze kruidige, enigszins zoete blonde heeft een romig mondgevoel en een aangename hopbitterheid in de afdronk. Er is een duidelijke fruitigheid, die zelfs iets weg heeft van banaan en appel, zonder dat het bier echt erg zoet wordt. Het is een echte doordrinker, met een smaakbalans die zowel de doorgewinterde speciaalbierdrinker als de beginner zal kunnen bekoren.

1 x Brugse Zot - Dubbel - 33cl

De Halve Maan Bruin 8% 33cl

Dit bier heeft een milde mout / toffee-achtige zoetheid, met een lichte smaak van gedroogd fruit. Voor het alcoholpercentage van 7,5% heeft dit bier een erg volle smaak, zeker wanneer deze niet te koud gedronken wordt. De nasmaak is licht bitter van de hop, en heeft een iets geroosterde smaak van de donkere mout.

1 x La Trappe - Blond - 33cl

De Koningshoeven Blond 7% 33cl

Dit blonde bier van Nederland's meest bekende trappistenbrouwerij is een vrij zoet en fruitig blond bier. De smaak doet denken aan banaan maar ook aan karamel. Een lichte bitterheid in de nasmaak zorgt voor de nodige balans. Het mondgevoel is fris en sprankelend door het fijne koolzuur.

1 x La Trappe - Dubbel - 33cl

De Koningshoeven Bruin 7% 33cl

Dit bruine bier van Nederland's meest bekende trappistenbrouwerij is een mooi bier, met tonen van geroosterde mout, een lichte zoetheid die doet denken aan vers gebakken brood en rozijnen, en een milde hopbitterheid die met name in de nasmaak naar boven komt. Mooi in balans, met een lichte neiging naar bitterheid. Gewoon een erg goede dubbel!

1 x Texels - Skuumkoppe - 30cl

Texels Donkerblond 6% 30cl

Een heerlijk witbier in de Duitse dunkel weizen stijl. De vrij zoete enigszins moutige smaak doet denken aan banaan en kruidnagel. Een echte doordrinker die veel mensen kan bekoren, en zeker niet alleen geschikt voor in de zomer. Kan goed bij een stevige maaltijd met b.v. worst of schnitzel, maar doet het ook verassend goed bij een kruidige Mexicaanse schotel.

1 x Gouden Carolus - Tripel - 33cl

Het Anker Blond 9% 33cl

Deze tripel is een prachtig voorbeeld van deze stijl. Een stevige smaak, met een zekere frisheid van koriander en sinaasappelschil en een lichte banaansmaak van de gist. Een mooie karamelsmaak en een lichte bitterheid van de hop zijn perfect in balans, en het hoge alcoholpercentage draagt bij aan een warme volmondigheid. Een echte topper in het genre!

1 x Gouden Carolus - Classic - 33cl

Het Anker Bruin 9% 33cl

Dit bier draagt met recht de naam Classic. Het is een erg mooi voorbeeld van een sterk Belgisch donker bier. De smaak is prachtig in balans met een mooie zoetheid van kandij en gedroogd fruit, een geroosterde smaak van de mout en een lichte hopbitterheid in de nasmaak. Ook is er een subtiele kruidnagelsmaak van de gist waar te nemen. Het romige mondgevoel en de mooie stevige schuimkraag maken het feest compleet.

1 x Chimay - Wit / Cinq Cents - 33cl

Chimay Blond 8% 33cl

Een mooie tripel van deze trappisten. Zeer kruidig, met een lichte abrikoos-achtige zoetheid en een forse citrus-achtige hopsmaak in de afdronk. Ook de alcohol is goed waarneembaar, wat dit bier ondanks zijn frisse smaak een subtiel verwarmend karakter geeft. Een unieke tripel, die duidelijk zijn eigen smaak heeft.

1 x Chimay - Rood / Première - 33cl

Chimay Bruin 7% 33cl

Een klassieke Belgische dubbel van deze trappistenbrouwerij. Een lichte gebrande bitterheid, maar met name een forse karamel / toffee-achtige zoetheid. Een subtiele kruidigheid doet denken aan kruidnagel, en in de nasmaak komt de hop kijken met een lichte maar lange bitterheid.

1 x St. Bernardus - 12 Abt - 33cl

St. Bernardus Bruin 11% 33cl

Het verhaal gaat dat de brouwer van St. Bernardus voor dit bier het zelfde recept gebruikt als de beroemde paters van Westvleteren gebruiken voor hun abt 12.. Hoe dan ook is dit een geweldig bier. Zoet en zwaar, met een donkere fruitige smaak van dadels en rozijnen. Een karamel-achtige zoetheid wordt in evenwicht gehouden door de subtiele en ingehouden hopbitterheid. Het bier geeft een warme gloed in de mond, en de nasmaak lijkt eindeloos door te gaan met ontwikkelen.

1 x Rochefort - 6 - 33cl

Rochefort Bruin 8% 33cl

Deze trappist heeft een subtiele fruitige smaak die doet denken aan vijgen en rozijnen. daarna komt een lichte karamel-achtige zoetheid die langzaam over gaat in een aangename hopbitterheid, en de afdronk is vrij droog. Een prachtig bier dat mooi in balans is, waar de liefhebber keer op keer weer van kan genieten. ?

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Donkerbruin 11% 33cl

Deze trappist is een echte klassieker. Het is een bier met vele lagen, die ook na vele keren drinken nog kan blijven verassen. De volle smaak heeft een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen, een lichte smaak van geroosterd brood, Een aangename zoetheid doet denken aan karamel, en de hopbitterheid die met name in de nasmaak naar boven komt brengt het geheel prachtig in balans. Een fantastisch en complex bier om langzaam van te genieten.

1 x Chimay - Blauw / Grande Réserve - 33cl

Chimay Bruin 9% 33cl

Een echt trappistenbier, en het vlaggenschip van de brouwerij. Een zeer volle smaak, met een toffee-achtige zoetheid en een zeer lange complexe afdronk. Gedroogd fruit en moutigheid domineren de smaak, en de alcohol is zeker aanwezig maar zeker niet overheersend. Bitter is zo goed als niet aanwezig in de smaak. Geen doordrinker, maar een prachtig bier om de tijd voor te nemen rustig van te genieten.

1 x Texels - Tripel - 30cl

Texels Blond 9% 30cl

De Tripel van de Texelse is een mooie degelijke tripel. De smaak is iets zoet, met een citrus-achtige frisheid en een warm mondgevoel van de alcohol. Een stevige moutige zoetheid en een lichte kruidigheid zorgen voor een redelijk complex karakter. Wel een stevige jongen, dus rustig voor gaan zitten en genieten maar!

Vergelijkbare pakketten: