0 flessen
Bierpakket Small van ± €25

Bierpakket Small van ± €25

Opzoek naar een leuk cadeau of geschenk voor vrienden of familie? Dit bierpakket voor slechts €25 is voorzien met 6 verschillende bieren uit diverse bierstylen. Tot slot kan deze voorzien worden met een persoonlijke boodschap voor de desbetreffende geluksvogel!

Dit pakket bevat de volgende 6 speciaalbieren

1 x Gulpener - Dort - 30cl

Gulpener Donkerblond 7% 30cl

Een vrij zoet bier, met een broodachtige zoetheid, gebrande mout en een frisse, iets bittere afdronk. Een niet al te nadrukkelijke kruidigheid geven het bier extra pit. Een zeer gemakkelijk drinkbaar bier, met zijn zachte mondgevoel met een lichte sprankeling van het koolzuur. Tevens een van de oudste speciaalbieren van Nederland.

1 x Rodenbach - Klassiek - 25cl

Rodenbach Bruin 5% 25cl

Een prachtig fris zoet-zuur bier met een stevige houtsmaak van de eiken vaten waar het bier op gerijpt heeft. De smaak is zoet-zuur, en doet enigszins denken aan balsamico azijn. De fruitige zoetheid heeft iets weg van gedroogd fruit en ook karamel komt om de hoek kijken. Een uniek bier elke bierliefhebber een keer zou moeten proberen en waar de liefhebbers keer op keer bij terug blijven komen.

1 x Ciney - Blond - 25cl

Alken-Maes Blond 7% 25cl

Vrij zoet en moutig blond bier. Zeer fruitig met een honing-achtige zoetheid. In de nasmaak komt de bloemige / citrus-achtige hopsmaak te voorschijn. Een erg onderschat bier; dat ten onrechte vaak als "alleen maar zoet" wordt omschreven.

1 x Grotten Santé - Bruin - 33cl

De Kazematten Bruin 7% 33cl

Dit bier wordt nagegist in mergelgrotten 40 meter onder de grond, waar een constante temperatuur van 11 graden heerst. Het is een fruitig bruin bier (denk aan vijgen) met een moutige zoetheid, en een kruidige, iets bittere afdronk. Een mooi complex, niet al te zwaar bier.

1 x Kapittel - Pater - 33cl

Van Eecke Bruin 6% 33cl

Dit donkere bier heeft een moutige zoetheid, en een licht geroosterde smaak. Ook een smaak van vers gebakken brood komt boven. De hopbitterheid is zeer laag, maar toch is dit niet een erg zoet bier. Het drinkt gemakkelijk weg en de fruitigheid die doet denken aan gedroogde pruimen blijft lang hangen.

1 x Witkap Pater - Tripel - 33cl

Slaghmuylder Blond 8% 33cl

Mooie frisse Belgische tripel. Dit bier heeft een lichte fruitigheid, en is zoeter en minder kruidig dan de meeste tripels. De alcohol geeft een licht verwarmend mondgevoel, en de duidelijk aanwezige hopsmaak geeft het bier een gras-achtige frisheid

Vergelijkbare pakketten: