0 flessen
Bierpakket Medium van ± €30

Bierpakket Medium van ± €30

Opzoek naar een leuk cadeau of geschenk voor vrienden of familie? Dit bierpakket voor slechts €30 is voorzien met 12 verschillende bieren uit diverse bierstylen. Tot slot kan deze voorzien worden met een persoonlijke boodschap voor de desbetreffende geluksvogel!

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Gulpener - Dort - 30cl

Gulpener Donkerblond 7% 30cl

Een vrij zoet bier, met een broodachtige zoetheid, gebrande mout en een frisse, iets bittere afdronk. Een niet al te nadrukkelijke kruidigheid geven het bier extra pit. Een zeer gemakkelijk drinkbaar bier, met zijn zachte mondgevoel met een lichte sprankeling van het koolzuur. Tevens een van de oudste speciaalbieren van Nederland.

1 x Ciney - Bruin - 25cl

Alken-Maes Bruin 7% 25cl

Dit bier heeft een notige, karamel-achtige smaak, met een forse zoetheid en een licht gebrande smaak van de donkere mouten. De heel licht-bittere hopsmaak is komt met name in de nasmaak te voorschijn. Een echte klassieke Belg, met een vollere smaak dan het alcoholpercentage doet vermoeden.

1 x Rodenbach - Klassiek - 25cl

Rodenbach Bruin 5% 25cl

Een prachtig fris zoet-zuur bier met een stevige houtsmaak van de eiken vaten waar het bier op gerijpt heeft. De smaak is zoet-zuur, en doet enigszins denken aan balsamico azijn. De fruitige zoetheid heeft iets weg van gedroogd fruit en ook karamel komt om de hoek kijken. Een uniek bier elke bierliefhebber een keer zou moeten proberen en waar de liefhebbers keer op keer bij terug blijven komen.

1 x Blanche de Namur - 25cl

Du Bocq Wit 5% 25cl

Een heerlijk licht en fris witbier, dat met zijn mild kruidige smaak ideaal is als zomerse dorstlesser. Een aroma van sinaasappel en koriander en een flinke tinteling van het koolzuur maken het zomerse karakter helemaal af. In de nasmaak een hele lichte bitterheid, die doet verlangen naar de volgende slok.

1 x St. Bernardus - 6 Pater - 33cl

St. Bernardus Bruin 7% 33cl

Deze stevige dubbel heeft een fruitigheid die doet denken aan gedroogde dadels en pruimen, maar ook een frisse appelcidersmaak. De body heeft een zoetheid die doet denken aan karamel en vers gebakken brood. Een aangename hopbitterheid brengt het geheel mooi in balans, en zorgt voor een gemakkelijk drinkbare mooie dubbel.

1 x Kapittel - Pater - 33cl

Van Eecke Bruin 6% 33cl

Dit donkere bier heeft een moutige zoetheid, en een licht geroosterde smaak. Ook een smaak van vers gebakken brood komt boven. De hopbitterheid is zeer laag, maar toch is dit niet een erg zoet bier. Het drinkt gemakkelijk weg en de fruitigheid die doet denken aan gedroogde pruimen blijft lang hangen.

1 x Grotten Santé - Bruin - 33cl

De Kazematten Bruin 7% 33cl

Dit bier wordt nagegist in mergelgrotten 40 meter onder de grond, waar een constante temperatuur van 11 graden heerst. Het is een fruitig bruin bier (denk aan vijgen) met een moutige zoetheid, en een kruidige, iets bittere afdronk. Een mooi complex, niet al te zwaar bier.

1 x La Trappe - Witte Trappist - 33cl

De Koningshoeven Wit 6% 33cl

Dit lichte troebele bier van Nederland's meest bekende trappistenbrouwerij is een mooi witbier in Belgische stijl, met een duidelijke invloed van Belgische blonde bieren. Een mild en verfrissend bier met een kruidigheid van koriander, een sinaasappel-achtige fruitigheid en in de nasmaak een donker-zoete smaak van gedroogd fruit. Een heel mooi witbier!

1 x La Trappe - Tripel - 33cl

De Koningshoeven Blond 8% 33cl

Dit blonde bier van Nederland's meest bekende trappistenbrouwerij is een behoorlijk zware jongen met zijn 8%. het is een vrij zoete en moutige tripel, met een licht bittere nasmaak. Het bier heeft een fruitigheid die enigszins doet denken aan appel en abrikoos, en de alcohol is niet heel nadrukkelijk aanwezig in de smaak of het romige mondgevoel. Al met al een tripel voor de liefhebbers van wat zoetere bieren.

1 x Hoegaarden - Witbier - 30cl

Hoegaarden Wit 5% 30cl

Toen Piere Celis in de jaren 60 van de vorige eeuw begon met zijn Hoegaarden wit, konden weinig mensen vermoeden hoe groot het succes zou zijn. Het bier is inmiddels uitgegroeid tot een absolute trendsetter op het gebied van witbieren, en mag gerust gezien worden als d? standaard op het gebied van Belgisch witbier. De smaak is fris en kruidig, met veel koriander en sinaasappel, en weinig bitterheid. Een dorstlesser bij uitstek!

1 x Jopen - Adriaan Wit - 33cl

Jopen Wit 5% 33cl

Dit frisse witbier is gebaseerd op een recept uit 1407. Het heeft een fruitige vrij zoete smaak, die doet denken aan citrusvruchten. De toevoeging van kruiden (o.a. koriander) geven dit bier een pittig karakter, wat het met name geschikt maakt als dorstlesser in de warme maanden.

1 x San Miguell - 33cl

San Miguel Blond 5% 33cl

Deze pils kent zijn oorsprong op de Filippijnen, want de eerste San Miguel werd in Manilla gebrouwen. Inmiddels is de Spaanse San Miguel onafhankelijk van het Filippijnse merk. Veel mensen kennen dit bier van hun vakantie in Spanje, maar tegenwoordig wordt het ook buiten Spanje veel verkocht. Deze pils wordt gekenmerkt door lichte en zacht bittere smaak, die veel mensen zal kunnen bekoren. Het is een gemakkelijk doordrinkbaar bier, met een fijne tinteling van het koolzuur, wat het verfrissende karakter zeker ten goede komt.

Vergelijkbare pakketten: