0 flessen
uitverkocht
uitverkocht
Bierpakket Medium van ± €30

Bierpakket Medium van ± €30

Opzoek naar een leuk cadeau of geschenk voor vrienden of familie? Dit bierpakket voor slechts €30 is voorzien met 12 verschillende bieren uit diverse bierstylen. Tot slot kan deze voorzien worden met een persoonlijke boodschap voor de desbetreffende geluksvogel!

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Hertog Jan - Weizener - 30cl

Arcense Bierbrouwerij Wit 6% 30cl

De naam is wat verwarrend, want we hebben hier niet te maken met een hefe weizen. Dit bier lijkt een soort tussenvorm tussen een Belgisch witbier en een Duitse weizen. Het heeft de banaan- en kruidnagel-achtige smaken van een weizen, maar dan met de kruidige koriander en sinaasappeltonen van een witbier. Erg licht en verfrissend, zeker een zomerse dorstlesser.

1 x Murphy's Red - 30cl

Heineken Rosé 5% 30cl

Murphy's red is een echte klassieker uit Ierland. De smaak is moutig-zoet met een lichte geroosterde smaak. De fijne hopbitterheid geeft dit bier pit. het mondgevoel is fris en zacht, en de nasmaak is licht bitter. Al met al een echte doordrinker!

1 x Gulpener - Dort - 30cl

Gulpener Donkerblond 7% 30cl

Een vrij zoet bier, met een broodachtige zoetheid, gebrande mout en een frisse, iets bittere afdronk. Een niet al te nadrukkelijke kruidigheid geven het bier extra pit. Een zeer gemakkelijk drinkbaar bier, met zijn zachte mondgevoel met een lichte sprankeling van het koolzuur. Tevens een van de oudste speciaalbieren van Nederland.

1 x Budels - Witte Parel - 30cl

Budels Wit 5% 30cl

Een vrij zoet witbier met een lichte kruidige sinaasappel- en koriandersmaak in Belgische stijl. Het bier is biologisch. In het glas heeft het de kenmerkende troebelheid van een witbier. Dit bier drinkt gemakkelijk weg en is met zijn frisheid een echte zomerse dorstlesser!

1 x De Koninck - 25cl

De Koninck Donkerblond 5% 25cl

Dit amberkleurige bier uit Antwerpen is een ware klassieker. De moutige smaak met lichte geroosterde tonen en een zeer lichte droge hopbitterheid kan al jaren vele bierliefhebbers bekoren. De smaak is perfect in balans, en het is niet voor niets dat vele brouwers dit bier proberen te kopieren.

1 x Ciney - Bruin - 25cl

Alken-Maes Bruin 7% 25cl

Dit bier heeft een notige, karamel-achtige smaak, met een forse zoetheid en een licht gebrande smaak van de donkere mouten. De heel licht-bittere hopsmaak is komt met name in de nasmaak te voorschijn. Een echte klassieke Belg, met een vollere smaak dan het alcoholpercentage doet vermoeden.

1 x Rodenbach - Klassiek - 25cl

Rodenbach Bruin 5% 25cl

Een prachtig fris zoet-zuur bier met een stevige houtsmaak van de eiken vaten waar het bier op gerijpt heeft. De smaak is zoet-zuur, en doet enigszins denken aan balsamico azijn. De fruitige zoetheid heeft iets weg van gedroogd fruit en ook karamel komt om de hoek kijken. Een uniek bier elke bierliefhebber een keer zou moeten proberen en waar de liefhebbers keer op keer bij terug blijven komen.

1 x Blanche de Namur - 25cl

Du Bocq Wit 5% 25cl

Een heerlijk licht en fris witbier, dat met zijn mild kruidige smaak ideaal is als zomerse dorstlesser. Een aroma van sinaasappel en koriander en een flinke tinteling van het koolzuur maken het zomerse karakter helemaal af. In de nasmaak een hele lichte bitterheid, die doet verlangen naar de volgende slok.

1 x St. Bernardus - 6 Pater - 33cl

St. Bernardus Bruin 7% 33cl

Deze stevige dubbel heeft een fruitigheid die doet denken aan gedroogde dadels en pruimen, maar ook een frisse appelcidersmaak. De body heeft een zoetheid die doet denken aan karamel en vers gebakken brood. Een aangename hopbitterheid brengt het geheel mooi in balans, en zorgt voor een gemakkelijk drinkbare mooie dubbel.

1 x Celis White - 25cl

Steenberge Wit 5% 25cl

Pierre Celis begon met Hoegaarden Wit in de jaren 60 en creëerde een enorme hit op biergebied. Nadat hij zijn brouwerij (en het biermerk Hoegaarden) had verkocht begon hij met het brouwen van Celis White in Texas. Dit bier heeft de originele smaak van de vroege Hoegaarden Wit. Voor de Europese markt brouwt Van Steenberge hetzelfde bier, dus volgens het originele Celis witbierrecept. Het bier is kruidig met een frisse smaak van koriander en sinaasappelschil. Het fijne koolzuur zorgt voor een lichte prikkeling op de tong, al met al een zeer frisse dortslesser!

1 x Kapittel - Pater - 33cl

Van Eecke Bruin 6% 33cl

Dit donkere bier heeft een moutige zoetheid, en een licht geroosterde smaak. Ook een smaak van vers gebakken brood komt boven. De hopbitterheid is zeer laag, maar toch is dit niet een erg zoet bier. Het drinkt gemakkelijk weg en de fruitigheid die doet denken aan gedroogde pruimen blijft lang hangen.

1 x Grotten Santé - Bruin - 33cl

De Kazematten Bruin 7% 33cl

Dit bier wordt nagegist in mergelgrotten 40 meter onder de grond, waar een constante temperatuur van 11 graden heerst. Het is een fruitig bruin bier (denk aan vijgen) met een moutige zoetheid, en een kruidige, iets bittere afdronk. Een mooi complex, niet al te zwaar bier.

Vergelijkbare pakketten: