0 flessen
uitverkocht
uitverkocht
Bierpakket Large van ± €50

Bierpakket Large van ± €50

Opzoek naar een leuk cadeau of geschenk voor vrienden of familie? Dit bierpakket voor slechts €50 is voorzien met 24 verschillende bieren uit diverse bierstylen. Tot slot kan deze voorzien worden met een persoonlijke boodschap voor de desbetreffende geluksvogel!

Dit pakket bevat de volgende 24 speciaalbieren

1 x Krombacher - 33cl

Krombacher Privatbrauerei Kreuztal Blond 5% 33cl

Deze pilsener is al jaren de best verkopende in Duitsland, en dat is niet voor niets. De hoppige, enigszins bittere smaak is wat voller dan we van de meeste Nederlandse pilsners gewend zijn. Een lichte moutige zoetheid, en een fris mondgevoel maken dit bier helemaal af. Perfect in balans en een echte doordrinker!

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Wit 5% 33cl

De Vedett Extra White is een fris troebel witbier, met een fruitige smaak van sinaasappel en een kruidigheid van koriander. Het koolzuur is sprankelend en zorgt voor een frisse tinteling op de tong. Een beter voorbeeld van een zomerse dorstlesser is moeilijk te vinden, en dit bier scoort dan ook altijd hoge ogen op de terrassen als de temperatuur omhoog gaat.

1 x St. Feuillien - Bruin - 33cl

St. Feuillien Bruin 9% 33cl

Deze dubbel heeft een mooie robuuste smaak van gebrande mout, koffie en pure chocolade. Een subtiele fruitigheid die doet denken aan gedroogde vruchten is mooi in balans met een milde hopbitterheid en een warm mondgevoel van de alcohol. De nasmaak is verrassend fris en complex.

1 x Murphy's Red - 30cl

Heineken Rosé 5% 30cl

Murphy's red is een echte klassieker uit Ierland. De smaak is moutig-zoet met een lichte geroosterde smaak. De fijne hopbitterheid geeft dit bier pit. het mondgevoel is fris en zacht, en de nasmaak is licht bitter. Al met al een echte doordrinker!

1 x Gulpener - Dort - 30cl

Gulpener Donkerblond 7% 30cl

Een vrij zoet bier, met een broodachtige zoetheid, gebrande mout en een frisse, iets bittere afdronk. Een niet al te nadrukkelijke kruidigheid geven het bier extra pit. Een zeer gemakkelijk drinkbaar bier, met zijn zachte mondgevoel met een lichte sprankeling van het koolzuur. Tevens een van de oudste speciaalbieren van Nederland.

1 x Budels - Witte Parel - 30cl

Budels Wit 5% 30cl

Een vrij zoet witbier met een lichte kruidige sinaasappel- en koriandersmaak in Belgische stijl. Het bier is biologisch. In het glas heeft het de kenmerkende troebelheid van een witbier. Dit bier drinkt gemakkelijk weg en is met zijn frisheid een echte zomerse dorstlesser!

1 x De Koninck - 25cl

De Koninck Donkerblond 5% 25cl

Dit amberkleurige bier uit Antwerpen is een ware klassieker. De moutige smaak met lichte geroosterde tonen en een zeer lichte droge hopbitterheid kan al jaren vele bierliefhebbers bekoren. De smaak is perfect in balans, en het is niet voor niets dat vele brouwers dit bier proberen te kopieren.

1 x Maredsous - Bruin - 33cl

Duvel Moortgat Bruin 8% 33cl

Een stevig bier met een aangename bitterheid van de gebrande mout, tonen van koffie en pure chocolade en een subtiele fruitigheid die doet denken aan pruimen en rozijnen. Een karamel-achtige zoetheid is duidelijk aanwezig, maar niet overheersend. Hopbitterheid is zeer licht aanwezig, en in de nasmaak komen mooie gebrande tonen op de voorgrond.

1 x Ciney - Blond - 25cl

Alken-Maes Blond 7% 25cl

Vrij zoet en moutig blond bier. Zeer fruitig met een honing-achtige zoetheid. In de nasmaak komt de bloemige / citrus-achtige hopsmaak te voorschijn. Een erg onderschat bier; dat ten onrechte vaak als "alleen maar zoet" wordt omschreven.

1 x Leffe - Royal - 33cl

Leffe Donkerblond 8% 33cl

Een vol blond bier met een vrij zoete aanzet. Een lichte fruitigheid die doet denken aan sinaasappel; en een moutige zoetheid bepalen de smaak. De hopbitterheid is subtiel; en komt met name in de nasmaak naar voren. Een lichte warmte van de alcohol is ook waarneembaar.

1 x Gauloise - Blond - 33cl

Du Bocq Blond 6% 33cl

Fris blond bier; met een fijne citrus-achtige frisheid en een volle smaak die enigszins doet denken aan een witbier. Het bier heeft een lichte appel-achtige zuurheid; wat het zeer fris maakt. De nasmaak is vrij zoet; maar niet plakkerig. Een aangenaam; gemakkelijk drinkbaar bier.

1 x Cuvée des Trolls - 25cl

Dubuisson Donkerblond 7% 25cl

Deze blonde heeft een lichte moutige zoetheid die doet denken aan vers brood. De gist geeft de nodige fruitigheid en een kruidigheid die doet denken aan peper. De hop zorgt voor een frisse, gras-achtige hopbitterheid, en ook het gebruik van sinaasappelschil (curacaoschil om precies te zijn) in het brouwproces draagt bij aan de frisse fruitigheid van dit bier.

1 x Maximus - Pandora - 33cl

Maximus Donkerblond 6% 33cl

De pandora heeft een aangename grapefruit-achtige hopbitterheid, die mooi in balans worden gebracht door een lichte moutige zoetheid. Het mondgevoel is fris en sprankelend, echt een lekker doordrinkbaar bier met voldoende diepte en complexiteit om ook de echte speciaalbierliefhebber te kunnen bekoren.

1 x Anchor - Liberty Ale - 35,5cl

Anchor Brewing Company Donkerblond 6% 35cl

Deze Amerikaanse ale heeft een licht grapefruit-achtige frisheid van de hop. De smaak is licht moutig, met een beetje fruitigheid en een karamel-achtige zoetheid die zeker niet overheerst. In de nasmaak komt er een kruidigheid naar boven, die een beetje doet denken aan peper. De smaak is al met al behoorlijk complex, en mooi in balans.

1 x De Molen - Op en Top - 33cl

De Molen Donkerblond 5% 33cl

Een bloemige bitterheid en een zachte karamelsmaak zijn mooi in balans in dit bier. Een milde smaak van vers gebakken brood. Enigszins bitter en fruitig, met een droog mondgevoel en een fijn prikkelend koolzuur wat zorgt voor een goede doordrinkbaarheid.

1 x Brugse Zot - Blond - 33cl

De Halve Maan Blond 6% 33cl

Deze kruidige, enigszins zoete blonde heeft een romig mondgevoel en een aangename hopbitterheid in de afdronk. Er is een duidelijke fruitigheid, die zelfs iets weg heeft van banaan en appel, zonder dat het bier echt erg zoet wordt. Het is een echte doordrinker, met een smaakbalans die zowel de doorgewinterde speciaalbierdrinker als de beginner zal kunnen bekoren.

1 x St. Bernardus - Tripel - 33cl

St. Bernardus Blond 8% 33cl

Een zeer fruitige tripel, met een frisheid van appel, peer en abrikoos. Niet extreem zoet, maar wel een lichte toffe-smaak. Iets kruidig en pittig. Een mooie body van subtiele moutsmaken en een aangename hopbitterheid brengen het geheel prachtig in balans. Een lange, fris-bittere afdronk maakt het genieten compleet. Echt een bier om rustig van te genieten.

1 x Gulden Draak - Quadrupel - 33cl

Steenberge Donkerblond 11% 33cl

Prachtig amberkleurig bier met een mooie schuimkraag. Vrij zoete, toffe-achtige smaak, met een biscuit-achtige zoetheid van de mout. Volle fruitige smaak van gedroogde pruimen, rozijnen en een lichte hopbitterheid in de nasmaak. Het prikkelende koolzuur zorgt voor een verassend fris mondgevoel. Geen bier om snel achterover te slaan!

1 x Karmeliet - 33cl

Bosteels Blond 8% 33cl

Deze stevige blonde tripel van 8,4% kan zowel beginnende als doorgewinterde speciaalbierdrinkers bekoren. Karmeliet heeft een fruitig en kruidig karakter, en de gebalanceerde smaak ontwikkeld zich van vrij zoet en sinaasappel-achtig (denk aan Belgisch witbier) tot een mooie verfrissend-bittere afdronk. Niet voor niets sleept dit bier al jarenlang gouden en zilveren medailles in de wacht bij internationale bierwedstrijden!
 

Aroma van de Tripel Karmeliet

De tripel Karmeliet heeft naast haar geweldige smaak, ook een fantastische aroma die doet denken aan een rozentuin. In deze aroma zijn ook vele toetsen van vanille en bruine suiker te herkennen. Daarbij is aan de achtergrond van de aroma ook veel fruit te ontdekken. De geur van perzik, banaan en zelfs citroen komen daarin duidelijk naar voren. De tripel Karmeliet heeft in 2008 haar laatste prijs gewonnen als beste hogegistingsbier.

1 x La Trappe - Blond - 33cl

De Koningshoeven Blond 7% 33cl

Dit blonde bier van Nederland's meest bekende trappistenbrouwerij is een vrij zoet en fruitig blond bier. De smaak doet denken aan banaan maar ook aan karamel. Een lichte bitterheid in de nasmaak zorgt voor de nodige balans. Het mondgevoel is fris en sprankelend door het fijne koolzuur.

1 x Gouden Carolus - Classic - 33cl

Het Anker Bruin 9% 33cl

Dit bier draagt met recht de naam Classic. Het is een erg mooi voorbeeld van een sterk Belgisch donker bier. De smaak is prachtig in balans met een mooie zoetheid van kandij en gedroogd fruit, een geroosterde smaak van de mout en een lichte hopbitterheid in de nasmaak. Ook is er een subtiele kruidnagelsmaak van de gist waar te nemen. Het romige mondgevoel en de mooie stevige schuimkraag maken het feest compleet.

1 x Chimay - Rood / Première - 33cl

Chimay Bruin 7% 33cl

Een klassieke Belgische dubbel van deze trappistenbrouwerij. Een lichte gebrande bitterheid, maar met name een forse karamel / toffee-achtige zoetheid. Een subtiele kruidigheid doet denken aan kruidnagel, en in de nasmaak komt de hop kijken met een lichte maar lange bitterheid.

1 x Rochefort - 6 - 33cl

Rochefort Bruin 8% 33cl

Deze trappist heeft een subtiele fruitige smaak die doet denken aan vijgen en rozijnen. daarna komt een lichte karamel-achtige zoetheid die langzaam over gaat in een aangename hopbitterheid, en de afdronk is vrij droog. Een prachtig bier dat mooi in balans is, waar de liefhebber keer op keer weer van kan genieten. ?

1 x t IJ - Natte - 33cl

't IJ Bruin 7% 33cl

Belgische stijl dubbel, met een milde geroosterde smaak, en een fruitigheid van gedroogde pruimen en rozijnen. De namaak is licht bitter, en blijft lang aanhouden.

Vergelijkbare pakketten: