0 flessen

Bestelinformatie

1 - Gebruiken MooiBier.nl

Zoals je ondertussen waarschijnlijk al hebt gezien zijn er meerdere manieren om MooiBier te gebruiken. Aangezien wij jou de beste  MooiBier ervaring mee willen geven, leggen wij op deze pagina kort uit welke methoden er bestaan om snel tot de beste keuze te komen!

 

Algemene zoekfuncties

Mocht je al precies weten welk bier je zoekt, kun je deze eenvoudig vinden in de zoekbalk bovenin de pagina. Deze kun je overigens ook gebruiken voor een zoekopdracht naar een bepaalde brouwerij of een type bier. 

Mocht je liever bepaalde categorien bier verkennen, kun je met enkele muisklikken door ons gehele assortiment navigeren op basis van het land, de brouwerij of het type bier. Hiervoor kun je de knoppen bovenin de pagina gebruiken. 
Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde categorie bier (bijvoorbeeld alle Belgische bieren) beland je op onze overzichtspagina waarbij je met filters nog verder kunt definieren welk soort bier je precies zoekt (bijvoorbeeld alle Belgische witbieren).
 

Biercustomizer 


Wat is de BierCustomizer?

Wij kunnen ons voorstellen dat je snel verdwaald in ons assortiment.  Soms lijkt het alsof enkel een bierkenner de nuanceverschillen tussen al die verschillende bieren kent.  Daarom hebben wij een hulpmiddel in onze site ingebouwd, de BierCustomizer. Deze gaat jou helpen met het maken van de juiste keuze. 

Voor de meeste mensen is hun eerste ervaring met “bijzonder” bier het drinken van een populair bier van bijvoorbeeld Leffe of La Chouffe. 
Uiteraard is dat dan heerlijk, maar hoe ga je vanaf daar verder? Hoe verken je de enorme bierwereld zonder er in te verdwalen? 

Het aantal bestaande bieren is enorm en het is onmogelijk om deze allemaal te gaan proeven.
Gelukkig hebben wij speciaal voor jullie alle bieren uit ons assortiment geproefd, en voor elk product enkele variabelen benoemd.  Deze variabelen hebben betrekking op de bitterheid, zoetheid, helderheid en sterkte van het bier. 

Door handig gebruik te maken van deze variabelen kunnen wij, op basis van jouw voorkeuren, advies geven over jouw ultieme bier.
 

Hoe werkt de BierCustomizer

De Biercustomizer is op onze homepage te vinden. 
Je kunt eenvoudig zelf met de balkjes schuiven om jouw beste match te vinden.
Een andere mogelijkheid is dat je een bij jou bekend biertje met behulp van de zoekbalk in de BierCustomizer laadt.
Op basis van de ingestelde variabelen kun je nu aanpassingen doen om meer richting het door jou gezochte bier te komen. 

Ter voorbeeld: 
 
Je hebt Achelse Kluis - Blond geproeft, maar vindt hem net iets te zoet. In onze BierCustomizer kun je nu  variabelen van Achelse Kluis Blond inladen.
 
 
Mocht je jouw gekozen bier bijvoorbeeld te zoet vinden, kun je de zoetigheid naar beneden aanpassen. Op basis van deze aanpassing, adviseren wij jou een vergelijkbaar bier uit ons assortiment  die lijkt op jouw bier, maar dan minder zoet.
 
 
Klik op "Zoek je ultieme bier"  en je krijgt de overzichtspagina waarbij van boven naar beneden de bieren worden weergegeven die het meeste voldoen aan de door jou opgegeven eisen. 
 

2 - Bier Bezorgen

Online Betalen

Bij MooiBier.nl kun je jouw bestelling afrekenen door middel van iDeal.
 

Volgen van de bestelling

Zodra je een bestelling hebt afgerond krijg je van onze direct een bevestiging via de mail dat je betaald hebt. Wij versturen vervolgens binnen 24 uur het pakket, waarna je een Track & Trace code van ons ontvangt. Het kratje wordt door DPD afgeleverd binnen 48 uur na je bestelling. Hierbij geldt uiteraard dat wij gebonden zijn aan de levertijden van DPD, waardoor het voor kan komen dat de levering later dan 48 uur wordt bezorgd (bijvoorbeeld door weekenden  en feestdagen).

Ben je op dat moment niet thuis, dan wordt er de volgende werkdag opnieuw een afleverpoging gedaan. Mocht je wederom niet thuis zijn dan wordt je de mogelijkheid geboden om zelf een afleverdatum met de DPD af te spreken.

LET OP: De bestellingen kunnen alleen in ontvangst genomen worden door personen die minstens 18 jaar oud zijn. Er kan naar legitimatie gevraagd worden door de bezorger!


Verzendkosten

Bestel bij MooiBier.nl een vol krat bier en betaal geen verzendkosten. Lukt het je niet om het hele krat te vullen, dan zijn de verzendkosten 9 Euro per krat.
 

3 - Retourneren

Retourproces

Je hebt het recht om de ontvangen goederen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren aan MooiBier.nl zonder opgave van reden.

Je kunt alleen onaangebroken flessen retourneren aan MooiBier.nl.

Het retourneren van bier is voor uw eigen risico. Mochten er flessen beschadigen of zoekraken bij het retourneren dan zijn de eventuele extra kosten voor u en niet voor MooiBier.nl. Zorg er dus altijd voor dat je een verzendbewijs ontvangt van de geretourneerde goederen.

Het aankoopbedrag van het bier dat je retourneert wordt, zodra wij het krat in goede toestand hebben ontvangen, teruggestort op je bankrekening.

Mocht u iets willen retourneren, stuur dan eerst een mail naar Sales@MooiBier.nl.

 

Breuk

Het vervoer van flessen bier brengt altijd een risico met zich mee. Mocht er tijdens het transport iets kapot zijn gegaan, dan zorgen wij ervoor dat je, indien voorradig, zo snel als mogelijk nieuw bier krijgt toegestuurd. Mocht het bier dat u besteld had niet meer voorradig te zijn, dan kun je wachten tot het bier weer op voorraad is, een ander product kiezen, of een deel van het aankoopbedrag retour krijgen.

Bij breuk kunt u contact met ons opnemen per email: Sales@MooiBier.nl
Vermeld altijd het factuurnummer in de email.

Het is wel belangrijk dat je direct na ontvangst van het bier, controleert of alle flessen heel zijn overgekomen.

4 - Niet Tevreden / Klachten

Ben je niet tevreden over het geleverde bier? Neem dan contact met ons op en we zorgen voor een passende oplossing. Dit bericht kunt u sturen naar Info@MooiBier.nl
 

5 - NIX18

De NIX18-campagne is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en een groot aantal partners (Koninklijke Horeca Nederland, KWF kankerbestrijding, Longfonds, Trimbos-instituut, NOC*NSF, supermarkten verenigd in het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel, GGD Nederland, GGD’en, Thuiswinkel.org, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de ministeries van Veiligheid en Justitie en Algemene Zaken). Doel van de campagne is het versterken van de sociale norm ‘niet drinken en roken tot je 18e‘. De campagne richt zich op de hele samenleving, meer in het bijzonder de omgeving van jongeren. Iedereen zou het normaal moeten gaan vinden als jongeren voor hun 18e niet roken of drinken.


 

Contact met MooiBier.nl

Mocht je vragen hebben over de bestelinformatie, kun je op onderstaande manieren contact met ons opnemen. Wij zullen proberen je vraag zo snel en goed als mogelijk te beantwoorden!
 

  - Email

info@mooibier.nl 


   - Telefoon

085 - 0160116 

Bereikbaar op werkdagen 
tussen 9:00 – 17:00