0 flessen
uitverkocht
uitverkocht
Delirium - Tremens - 33cl

Delirium - Tremens - 33cl

Dit bier heeft internationaal de nodige prijzen in de wacht gesleept, en mag met recht een klassieker worden genoemd. Bij veel mensen vooral bekend van de roze olifantjes op het etiket, maar zeker een bier om serieus te nemen. Een bier met een complexe fruitigheid die doet denken aan appel en perzik. Een milde moutigheid, en een lichte toffeesmaak zorgen voor de nodige zoetheid. Kruidigheid en hopbitterheid zijn ook aanwezig in dit bier, en in de nasmaak blijven deze elementen om elkaar heen draaien. Een prachtig complex bier om echt rustig van te genieten. De Delirium Tremens is een sterk blondje voorzien met een alcoholpercentage van 8,5% en is gebotteld in een kenmerkend keramiek kleurig flesje.

Bestellen

Momenteel heeft u geen flessen van dit bier in uw krat(ten).
Wij hebben geen Delirium - Tremens - 33cl op voorraad. Wij zijn momenteel hard bezig de voorraad aan te vullen, zodat het item snel weer leverbaar is.

Mijn Krat

0 / 24 kratplaatsen
i
excl. € 0,00 verzendkosten
9%
33cl
Brouwerij
Alcoholpercentage
9,00%
Volume
33cl
Glas
Bokaal, Tulp Glas en Tumbler
Calorieën
255 kCal
Statiegeld
€ 0,30
Schrijf een recencie Schrijf een recencie
Uw recensie wordt in behandeling genomen!
1 Recensies
Gemid. beoordeling (5/5)
(5/5)

niet heel erg uniek maar het is wel fantastisch bier

Bier Customizer

niet
bitter
Bitter
niet
zoet
zoet
helder
donker
Weinig
body
Veel
body

Delirium - Tremens - 33cl

Huyghe

Dit bier heeft internationaal de nodige prijzen in de wacht gesleept, en mag met recht een klassieker worden genoemd. Bij veel mensen vooral bekend van de roze olifantjes op het etiket, maar zeker een...
€2,39
Meer info ›